Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Teraz na luzie Kama! Pierwsze koty za płoty

Nie znam się na tym ale spoko. Wygrać ćwierćfinał i już strefa medalowa? :benny:

Teraz na luzie Kama! Pierwsze koty za płoty

Nie znam się na tym ale spoko. Wygrać ćwierćfinał i już strefa medalowa? :benny:

Jak w zapasach czy judo - ewentualna (puk, puk) porażka przy wejściu jego rywala do finału daje repasaże
Wejście do półfinału znowuż może oznaczać tylko miejsca 5-6., jeśli się przegra półfinał, a potem z repasażystą

Czy będą walczyć to się jeszcze okaże. Pozwolenia na rzucenie sobą jak szmatą na początku walką bym nie nazwał :-D
Czuję, że Michalik pojedzie. Kurwa nie wiem, co mam taką "ślepą" wiarę w te zapasy...

Kamila znowu zrzutka, ale w drugiej 1,92 czysto. Trzeba jednak będzie zaliczyć 1,94 (czasem więcej zawodniczek wypada wcześniej i dwunastka jest już gotowa na takich 1,92)
Kto tu kocha Jungfleisch? 2 zrzutki na 1,92 już

W temacie Robaka:
15:58 – Taekwondo – Nie było niespodzianki. Lider rankingu światowego, Belg Jaouad Achab przed czasem (15:1) wygrywa z Maxemillionem Kassmanem z Papui-Nowej Gwinei. To on będzie rywalem Karola Robaka w ćwierćfinale.

Plan na dzisiaj wykonany. Oby problemy na niższych wysokościach były związane wyłącznie ze stresem olimpijskiego debiutu i w finale Polka skakała na swoim optymalnym poziomie a będzie dobrze.

Finał z piątku na sobote o 1:30

Polki siódme...
Wiadomo wejście do finału było niemożliwe ale liczyłem na lepszy bieg. Spora strata do Jamajek

Back