Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Siatkarze mieli wygrać,ręczni dostać wpierdol stulecia jak widać życie lubi robić ''psikusy''.

Teraz na luzie Kama! Pierwsze koty za płoty

Nie znam się na tym ale spoko. Wygrać ćwierćfinał i już strefa medalowa? :benny:

Teraz na luzie Kama! Pierwsze koty za płoty

Nie znam się na tym ale spoko. Wygrać ćwierćfinał i już strefa medalowa? :benny:

Jak w zapasach czy judo - ewentualna (puk, puk) porażka przy wejściu jego rywala do finału daje repasaże
Wejście do półfinału znowuż może oznaczać tylko miejsca 5-6., jeśli się przegra półfinał, a potem z repasażystą

Czy będą walczyć to się jeszcze okaże. Pozwolenia na rzucenie sobą jak szmatą na początku walką bym nie nazwał :-D
Czuję, że Michalik pojedzie. Kurwa nie wiem, co mam taką "ślepą" wiarę w te zapasy...

Kamila znowu zrzutka, ale w drugiej 1,92 czysto. Trzeba jednak będzie zaliczyć 1,94 (czasem więcej zawodniczek wypada wcześniej i dwunastka jest już gotowa na takich 1,92)
Kto tu kocha Jungfleisch? 2 zrzutki na 1,92 już

W temacie Robaka:
15:58 – Taekwondo – Nie było niespodzianki. Lider rankingu światowego, Belg Jaouad Achab przed czasem (15:1) wygrywa z Maxemillionem Kassmanem z Papui-Nowej Gwinei. To on będzie rywalem Karola Robaka w ćwierćfinale.

Plan na dzisiaj wykonany. Oby problemy na niższych wysokościach były związane wyłącznie ze stresem olimpijskiego debiutu i w finale Polka skakała na swoim optymalnym poziomie a będzie dobrze.

Finał z piątku na sobote o 1:30

Polki siódme...
Wiadomo wejście do finału było niemożliwe ale liczyłem na lepszy bieg. Spora strata do Jamajek

Back