Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Znowu o 1:30, ale to szczesliwa godzina.
Przypominam, że na MŚ w Niemczech 1szy półfinał to był Niemcy vs Francja, a 2gi to Polska vs Dania :D
Historia zatoczyła koło po 9 latach. Tak jak to wszystko się zaczęło tak się skończy identyczną siłą w handballu. Chodzi mi o oczywiście odejście kilku graczy po IO.

Tak jak myslalem - Chorwacja frajerzy mogli odpuscic ostatni mecz i grac z Brazylia w cwiercfinale.

nie ogladalem panowie, ale szacun i czapki z glow, tymbardziej po slabym poczatku turnieju, gramy o medale ;- )

Ręczni z Chorwacją. Można liczyć tylko na jakiś "dzień konia" jak z Francją na ostatnim Euro.

"Pochodziłem" po internecie i powiem, że zaczynają mnie wkurwiać te chorągiewki. Ręczni wygrali to "cudownie, wspaniale, fantastycznie", jakby przegrali to "turyści, patałachy, żenada, hahaha wiedziałem, że przejebią".

Plan na dziś dla leniwych (pozdro @mat01 :lol:) POLACY:
14:15 taekwondo 1/8 finału (Karol Robak)
14:55 kula eliminacje
15:00 wzwyż eliminacje
15:50-16:10 dwie polki w zapasach (jak ktoś ma jakieś nadzieje to może oglądać)
16:20 4x100m kobiet eliminacje
01:30 kula finał
02:15 800m półfinały (w pierwszym Andżela, w drugim Asia :heart:)

"Pochodziłem" po internecie i powiem, że zaczynają mnie wkurwiać te chorągiewki. Ręczni wygrali to "cudownie, wspaniale, fantastycznie", jakby przegrali to "turyści, patałachy, żenada, hahaha wiedziałem, że przejebią".

Na nic się już nie nastawiam... A Robak ma jakieś szanse? Dae Han zakończył karierę, to chyba był najgroźniejszy rywal?

Ale Amerykany to szacunek dla flagi mają - widzieliście tą czarną, która wygrała skok w dal? Po rundzie honorowej flaga w kostkę i do plecaka, nawet torbę odpinała jedną ręką, żeby flagi na ziemię nie kłaść, ciągle ją trzymała w łapie złożoną
Ta.... a jednocześnie nie mają oporów, żeby pierdolnąć ją na jakieś zdzirowate stringi i potem sprzedawać.

Na nic się już nie nastawiam... A Robak ma jakieś szanse? Dae Han zakończył karierę, to chyba był najgroźniejszy rywal?
Nie mam pojęcia :) Pamiętam go tylko z Igrzysk Europejskich gdzie całkiem nieźle sobie radził. Mówi, że przyjechał po medal, ale może przegrać z każdym, tak więc chuj go wie.

Ja nie tyle na nic się nie nastawiam, co zeszło mi ciśnienie na te igrzyska... Na ręcznych nie wstałem i jakoś bez euforii przyjąłem to zwycięstwo. Jakoś mam coraz bardziej wyjebane... Praktycznie brak emocji.

Nie ma najciekawszego, 2:10, finał rzutu oszczepem z udziałem Marysi.

No i mega pozytywnie zaskoczyli. Przed IO właśnie tak typowałem, że siatkarze 1/4, a ręczni strefa medalowa, ale podczas turnieju powoli się skłaniałem w odwrotną stronę. Oby ta forma z meczu z Chorwacją się utrzymała i nie był to jednorazowy wyskok.

Ankiewicz została Miss Rio?
z20563414Q,Emila-Ankiewicz-jest-polska-lekkoatletka--ktora-sp.jpg

16:20
Polki w pierwszym biegu eliminacyjnym z 8 toru

Kulomioci zaraz startują. Majewski w 1 serii, Bukowiecki i Haratyk w 2
20.65 odległość kwalifikacyjna

Back