Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a czemu nie miałem wierzyć w medal?@Droni jak tam, medal już nasz ?
a czemu nie miałem wierzyć w medal?
Tu jeden mecz decydował, prosta sprawa. Amerykanie byli lepsi w każdym secie. W 2gim grali na najsłabszym poziomie, a mimo to nie potrafiliśmy tego wykorzystać.
W 2012 roku Amerykanie wygrali grupe śmierci z Brazylią i Rosją, a mimo to przegrali z wydawałoby się słabiutkimi Włochami, którzy wyszli z 4go miejsca, bo nie mieli dnia. Dzisiaj mieli dzień konia. Serwis kosmiczny. Nam się nie udało, no trudno, to boli w chuj.. ale oni akurat nie są turystami jak 97% naszej kadry olimpijskiej.
Rosja to też nie jest moim zdaniem czołówka. Fart w losowaniu. Argentyńczycy ładnie ich pojechali. Z nami to był mecz nierówny. USA byłoby faworytem w takim meczu z Rosją.Trochę są. Spotkali się z dwoma naprawdę porządnymi reprezentacjami i obydwa mecze w ryj. Argentyna i Iran to wcale nie jest czołówka.
O Fajdkuo czym jest nawijka? jestem już zrobiony i z ranca przeslucham![]()
Dzisiaj jeszcze pozostała walka Matkowskiej w repasażach.O ile w przypadku siatkarzy ta przegrana boli, to w przypadku ręcznych będzie zwykłą porażką. Jeszcze tylko Legia do kompletu i mamy dobry dzień dla polskiego sportu.
wlasnie odpadlaDzisiaj jeszcze pozostała walka Matkowskiej w repasażach.
Nie ma za co.Nie polecam boksu. Dzisiaj kolejny paskudny wałek, Ałojan - Avila, nie wiem kto tych ruskich kazał przepychać do przodu za wszelką cenę, ale chuj mu w dupę
Nie ma za co.
![]()

Mika, Łomacz i Antiga wracają pieszo z Rio. Dwóch pierwszych za katastrofalną grę dzisiaj, Antiga za brak jaj, żeby ich zmienić kiedy było trzeba.
A i ręczni wygrają, bo ostatnio wszystko przegrywam u bukmachera, a Chorwaci mi zamykają kupon, więc dzięki mnie nasi wygrają :D
Wygrają. Dla pewności, założyłem się w rzeczywistości jeszcze o kasę, dlatego wygrają, bo przegrałem ostatnie 10 zakładów :DAż takie cuda się nie zdarzają. Gratuluję pieniędzy ;)
Rozgrywki uniwersyteckie.Aż takie cuda się nie zdarzają. Gratuluję pieniędzy ;)
Edit.
A i jeszcze wracając do siatki na chwilę. Jak to jest, że w USA nie mają nawet zawodowej ligi, a potrafią wyszkolić takich Andersonów, Holtów czy wcześniej Stanleyów i Priddych i ojebać kraj z 3 ligą na świecie, gdzie co rok jest ktoś w F4. Jak to możliwe?
Chorwaci mi zamykają kupon