Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Ej i jak może człowiek się nie denerwować? Jak można ich za cokolwiek chwalić, współczuć, jak się widzi coś takiego?

A i Antiga out. Po MŚ, przegrał wszystko, co było do przegrania.

O ile w przypadku siatkarzy ta przegrana boli, to w przypadku ręcznych będzie zwykłą porażką. Jeszcze tylko Legia do kompletu i mamy dobry dzień dla polskiego sportu.

"Polska reprezentacja olimpijska odwiedziła dom dziecka.........."
Znacie część dalszą tego dowcipu?

Nie znam :>

Kiedy finał rzutu oszczepem kobit? Może ta polka co wyjebała rekord powtórzy to w finałach :D

@Droni jak tam, medal już nasz ?
a czemu nie miałem wierzyć w medal?
Tu jeden mecz decydował, prosta sprawa. Amerykanie byli lepsi w każdym secie. W 2gim grali na najsłabszym poziomie, a mimo to nie potrafiliśmy tego wykorzystać.
W 2012 roku Amerykanie wygrali grupe śmierci z Brazylią i Rosją, a mimo to przegrali z wydawałoby się słabiutkimi Włochami, którzy wyszli z 4go miejsca, bo nie mieli dnia. Dzisiaj mieli dzień konia. Serwis kosmiczny. Nam się nie udało, no trudno, to boli w chuj.. ale oni akurat nie są turystami jak 97% naszej kadry olimpijskiej.

Ten Fajdek to pizda nie skoczek. Właśnie się dowiedziałem, że nie dał rady piznąć tą kulką na sznurku.

2016 rok miał być cudownym rokiem w Polskim sporcie, nawiązaniem do 2014 roku. Narazie to tak
Wyłapaliśmy wpierdol na Mistrzostwach Europy w ręczną
Euro 2016 poniekąd uznaje też trochę za porażkę, mimo że ćwierćfinał po latach, to była ogromna szansa na finał, jakiej już nigdy nie będzie
Fatalne Igrzyska. Przegrywamy wszystko co się da
No ale co tam powetowaliśmy sobie to na najbardziej niszowych Mistrzostwach Europy, w roku olimpijskim...

a czemu nie miałem wierzyć w medal?
Tu jeden mecz decydował, prosta sprawa. Amerykanie byli lepsi w każdym secie. W 2gim grali na najsłabszym poziomie, a mimo to nie potrafiliśmy tego wykorzystać.
W 2012 roku Amerykanie wygrali grupe śmierci z Brazylią i Rosją, a mimo to przegrali z wydawałoby się słabiutkimi Włochami, którzy wyszli z 4go miejsca, bo nie mieli dnia. Dzisiaj mieli dzień konia. Serwis kosmiczny. Nam się nie udało, no trudno, to boli w chuj.. ale oni akurat nie są turystami jak 97% naszej kadry olimpijskiej.

Trochę są. Spotkali się z dwoma naprawdę porządnymi reprezentacjami i obydwa mecze w ryj. Argentyna i Iran to wcale nie jest czołówka.

Trochę są. Spotkali się z dwoma naprawdę porządnymi reprezentacjami i obydwa mecze w ryj. Argentyna i Iran to wcale nie jest czołówka.
Rosja to też nie jest moim zdaniem czołówka. Fart w losowaniu. Argentyńczycy ładnie ich pojechali. Z nami to był mecz nierówny. USA byłoby faworytem w takim meczu z Rosją.

O ile w przypadku siatkarzy ta przegrana boli, to w przypadku ręcznych będzie zwykłą porażką. Jeszcze tylko Legia do kompletu i mamy dobry dzień dla polskiego sportu.
Dzisiaj jeszcze pozostała walka Matkowskiej w repasażach.

Nie polecam boksu. Dzisiaj kolejny paskudny wałek, Ałojan - Avila, nie wiem kto tych ruskich kazał przepychać do przodu za wszelką cenę, ale chuj mu w dupę

Nie polecam boksu. Dzisiaj kolejny paskudny wałek, Ałojan - Avila, nie wiem kto tych ruskich kazał przepychać do przodu za wszelką cenę, ale chuj mu w dupę
Nie ma za co.
13925340_549387201919147_4878227763126562760_n.jpg

Prawda jest taka, że nie mieliśmy ekipy na medal w siatkówce (a na pewno nie na złoty). Rosja ma najsłabszą drużynę od lat, Francja też grała słabiej niż na ostatnich mistrzostwach europy, nawet Brazylia już nie jest tak dobra jak jeszcze kilka lat temu. A tutaj dostajemy cięzki oklep od USA, od Rosji też okazujemy się słabsi. W zasadzie wychodzi nam jeden mecz na światowym poziomie (z Argentyną). To nie przypadek, że w najlepszych, najbardziej emocjonujących meczach związanych z Polską siatkówką (Polska - Rosja 2006, Skra - Dynamo w finale Ligi Mistrzów oraz Polska - Brazylia 2014) kluczowym zawodnikiem był Mariusz Wlazły. Do tego w meczach kadry brali udział jeszcze Zagumny i Igła, który był w chuj lepszy od Zatora.

Mika, Łomacz i Antiga wracają pieszo z Rio. Dwóch pierwszych za katastrofalną grę dzisiaj, Antiga za brak jaj, żeby ich zmienić kiedy było trzeba.

A i ręczni wygrają, bo ostatnio wszystko przegrywam u bukmachera, a Chorwaci mi zamykają kupon, więc dzięki mnie nasi wygrają :D

Mika, Łomacz i Antiga wracają pieszo z Rio. Dwóch pierwszych za katastrofalną grę dzisiaj, Antiga za brak jaj, żeby ich zmienić kiedy było trzeba.

A i ręczni wygrają, bo ostatnio wszystko przegrywam u bukmachera, a Chorwaci mi zamykają kupon, więc dzięki mnie nasi wygrają :D

Aż takie cuda się nie zdarzają. Gratuluję pieniędzy ;)

Edit.

A i jeszcze wracając do siatki na chwilę. Jak to jest, że w USA nie mają nawet zawodowej ligi, a potrafią wyszkolić takich Andersonów, Holtów czy wcześniej Stanleyów i Priddych i ojebać kraj z 3 ligą na świecie, gdzie co rok jest ktoś w F4. Jak to możliwe?

Last edited:
Wygrają. Dla pewności, założyłem się w rzeczywistości jeszcze o kasę, dlatego wygrają, bo przegrałem ostatnie 10 zakładów :D

Chyba, że zrobią mi na chuja, zremisują, ja stracę pieniądze, a potem przegrają w dogrywce i żadnego pożytku nie będzie.

Edit.

A i jeszcze wracając do siatki na chwilę. Jak to jest, że w USA nie mają nawet zawodowej ligi, a potrafią wyszkolić takich Andersonów, Holtów czy wcześniej Stanleyów i Priddych i ojebać kraj z 3 ligą na świecie, gdzie co rok jest ktoś w F4. Jak to możliwe?
Rozgrywki uniwersyteckie.

Back