Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Wygrają. Dla pewności, założyłem się w rzeczywistości jeszcze o kasę, dlatego wygrają, bo przegrałem ostatnie 10 zakładów :D

Chyba, że zrobią mi na chuja, zremisują, ja stracę pieniądze, a potem przegrają w dogrywce i żadnego pożytku nie będzie.
hubi obys przegral

Podniecimy się po meczu panowie, teraz spokój. W Katarze też z nimi prowadziliśmy do przerwy, a potem oni z nami 2-3 bramkami. Efekt końcowy? nie pogniewałbym się jednak.

iwanski frajer sie prul, ze co powiecie ci, ktorzy nie wierzyliscie w zwyciestwo dzisiaj
Niech się goni. Od zawsze było wiadomo, że odrobina konstruktywnej krytyki czyni cuda.
Teraz wikingom trzeba finał z głowy wybić...kolejne miszyn imposible. Dziś już jedno weszło

Ale Amerykany to szacunek dla flagi mają - widzieliście tą czarną, która wygrała skok w dal? Po rundzie honorowej flaga w kostkę i do plecaka, nawet torbę odpinała jedną ręką, żeby flagi na ziemię nie kłaść, ciągle ją trzymała w łapie złożoną

Ale Amerykany to szacunek dla flagi mają - widzieliście tą czarną, która wygrała skok w dal? Po rundzie honorowej flaga w kostkę i do plecaka, nawet torbę odpinała jedną ręką, żeby flagi na ziemię nie kłaść, ciągle ją trzymała w łapie złożoną
To nice. Niektórzy to tłamszą te flagi po honorówce niemiłosiernie. Brawo Jamajka!!!!
Przystojna Holenderka pokonana:applause:

Back