Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa Voranek co to za chujowy link mi dałeś. Jakieś kolumbijki walczą a w tle tablica wyników z walki Polki. Co tu się odkurwia?

Tak samo jak Twój post o wycieczkach "za moje pieniądze".Kumam, tylko Twoj argument jest z dupy.

IRONIA, sprawdz sobie to slowoTak samo jak Twój post o wycieczkach "za moje pieniądze".![]()
Tylu osiąga minimum olimpijskie wyznaczone przez MKOL i co im zrobisz? Chyba, że rozwiążą związki...Mam nadzieje, że nasi ministrowie,prezesi przemyślą sprawę. Na Tokio wysłać maksymalnie 80 sportowców. Na chuj tacy turyści jak Polscy Judocy,Zapaśnicy,Łucznicy,Tenisiści. O niektórych lekkoatletach aż nie wspomnę z grzeczności, a o pływakach szkoda nawet gadać.
chcialem podac przyklad felpsa jako bialego, ale on zdobywal te medale w jaims chujowym plywaniuCzego wy kurwa oczekujecie od białych ludzi?
Dokładnie, tam nawet prawie nie ma żadnych czarnych.chcialem podac przyklad felpsa jako bialego, ale on zdobywal te medale w jaims chujowym plywaniu
Ja wolę sarkazm, a z portfela pieniędzy, czy tam przelewu też im nie dajęIRONIA, sprawdz sobie to slowo
poza tym, ministerstwo sportu i pkol raczej wszystkich pieniedzy od totalizatora sportowego i zabki nie bierze, nie?

Dokładnie, tam nawet prawie nie ma żadnych czarnych.
Napierdalać ich po łbach do skutku na mieście za wszystkie wyjścia i balety, dopóki nie zaczną wyglądać jakpiłkarzesportowcy!
zus z portfela bezposrednio tez nie zabiera, ale jednak zabiera ;) koniec tematu, nie robmy offtopu chlopakomJa wolę sarkazm, a z portfela pieniędzy, czy tam przelewu też im nie daję![]()
Ale on jest najlepszy, prawda?Oprócz Cullena Jonesa nie ma żadnego czarnoskórego pływaka na światowym poziomie
Jak nie ma?Dokładnie, tam nawet prawie nie ma żadnych czarnych.
Ale on jest najlepszy, prawda?
Tak to się zaczyna, jak z Tigerem.Nie jest najlepszy ale to światowa czołówka sprintu (50,100). W dorobku ma medale IO i MŚ
Jak nie ma?
I see what you did here"Prawie" to kluczowe słowo w tamtej wypowiedzi.

Jest jeszcze babeczka, Simeone Manuel, ktora zdobyla zloto w RioOprócz Cullena Jonesa nie ma żadnego czarnoskórego pływaka na światowym poziomie
Jest jeszcze babeczka, Simeone Manuel, ktora zdobyla zloto w Rio