Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Kurwa Voranek co to za chujowy link mi dałeś. Jakieś kolumbijki walczą a w tle tablica wyników z walki Polki. Co tu się odkurwia?

Też nie widziałem całej walki ale w pore zmieniłem link i zobaczyłem ostateczną akcje pogrążającą Polke. Sorry
Zresztą nic nie straciłeś :mamed:

Zresztą nic nie straciłeś :mamed:
Jak nic... tak było:
808de5f7a8fe3fb29186b9e616b4218e

Mam nadzieje, że nasi ministrowie,prezesi przemyślą sprawę. Na Tokio wysłać maksymalnie 80 sportowców. Na chuj tacy turyści jak Polscy Judocy,Zapaśnicy,Łucznicy,Tenisiści. O niektórych lekkoatletach aż nie wspomnę z grzeczności, a o pływakach szkoda nawet gadać.

Tak samo jak Twój post o wycieczkach "za moje pieniądze". :DC:
IRONIA, sprawdz sobie to slowo
poza tym, ministerstwo sportu i pkol raczej wszystkich pieniedzy od totalizatora sportowego i zabki nie bierze, nie?

Mam nadzieje, że nasi ministrowie,prezesi przemyślą sprawę. Na Tokio wysłać maksymalnie 80 sportowców. Na chuj tacy turyści jak Polscy Judocy,Zapaśnicy,Łucznicy,Tenisiści. O niektórych lekkoatletach aż nie wspomnę z grzeczności, a o pływakach szkoda nawet gadać.
Tylu osiąga minimum olimpijskie wyznaczone przez MKOL i co im zrobisz? Chyba, że rozwiążą związki...

IRONIA, sprawdz sobie to slowo
poza tym, ministerstwo sportu i pkol raczej wszystkich pieniedzy od totalizatora sportowego i zabki nie bierze, nie?
Ja wolę sarkazm, a z portfela pieniędzy, czy tam przelewu też im nie daję :poke:

Zaorać wszystkie związki sportowe, wywalić prezesów i sekretarki. Na nic to nie potrzebne. Jak ktoś ma talent i jest dobry w tym co robi to nie potrzeba mu związku rzucających piłką ping-pongową. Anita, Piotrek by sobie sami poradzili, bez tej papierologi. Jak się trafia dobry zawodnik to jest pewniak na lata, nikt nie wytrenuje pewniaka do bardzo dobrych wyników, z tym talentem trzeba się urodzić. Czy dzięki sukcesom Korzeniowskiego mamy dobrych chodziarzy? Nie. Czy dzięki sukcesom Szewińskiej mamy dobrych biegaczy, czy skoczkinie w dal? Nie. Brak talentu, brak sukcesów na najważniejszej imprezie.

Fajdek się wczoraj przyznał w przytaczanym już tu tekście, że nie jest przygotowany do IO, bo jest zaspany i lubi nocne życie. Chcesz się bujać to się bujaj. W Tokio będzie lepiej bo eliminacje będą w nocy czasu polskiego i jak odpowiednio późno pojedzie to się nie przestawi i w nocy przerzuci stadion.

Pobicie 10 medali z londynu graniczy z cudem na szczescie jestem na wakacjach i nie ogladam wszystkiego bo bym sie tylko wkurwial

Back