Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

:mamed:

proxy.jpg

jakie to jest skurwysynstwo, niszcza ich, bo wpadli, no kurwa mac. i dalej jest robienie idiotow z ludzi i wielkie zaskoczenie, ze doping w ciezarach.. masakra

Kurna, ten Kaczor w kanadyjkach, to jakby się nie próbował szwabowi w eliminacjach stawiać, to na luzie by wszedł do finału A. A tak się wypruł i chuja wczoraj zrobił. Dziś luźniutko i pewnie kilku gości by w tyle zostawił...
EDIT: Miałby brąz z czasem, który zrobił bez spiny i finiszu w finale B... :facepalm:

Last edited:
Kurna, ten Kaczor w kanadyjkach, to jakby się nie próbował szwabowi w eliminacjach stawiać, to na luzie by wszedł do finału A. A tak się wypruł i chuja wczoraj zrobił. Dziś luźniutko i pewnie kilku gości by w tyle zostawił...
EDIT: Miałby brąz z czasem, który zrobił bez spiny i finiszu w finale B... :facepalm:

Tomek uzyskał lepszy czas niż brązowy Mołdawianin :wall:

DAWAĆ DZIEWCZYNY!

Węgierki poza zasięgiem, liczyłem, że dojdą Niemry... Jest brąz, jest dobrze. To Walczykiewicz i przede wszystkim K4 500m to szanse na złoto :)

Liczyłem na srebro ale i tak jest dobrze. Walczykiewicz też liczę na srebro to może ona w drugą stronę i będzie złoto ?

Chyba muszę częściej oglądać te igrzyska, bo co odpalę transmisje to mamy medal. Szkoda, że czasu brak, bo bym z chęcią więcej zobaczył. A tak to rugby nawet sekundy nie widziałem. Ale medale na razie wszystkie widziałem poza Anitą. Dzisiaj jeszcze coś ciekawego będzie do oglądania, bo akurat dziś mam wolne i bym coś pooglądał?

@yonigga Mówiłem, że Fidżi ogarnie złoto. @MysticBęben poruszałeś temat rugby w podcascie bo bym posłuchał z chęcią?

Różnice na mecie beda bardzo małe i o medalu moze zadecydować nawet fotofinisz. Marta miała niby 6 czas po półfinałach ale nie musiała płynąć na ostatnich metrach na 100% bo swoje biegi wygrywała. Nie wykluczam złota jednak 4 miejsce też wchodzi w gre

Niech rzuci wiosłem przez linię mety i medal w kieszeni. Bo jak nie to dobra 4tapozycja będzie ale trzymam kciuki

Srebro i brąz w ciągu kilkudziesięciu minut.... Dzisiaj jest nieźle.

Matko ale ona zapierdzielała. Trzeba mieć niezłą psychę żeby nie odpuścić w ostatniej chwili. Szok

No i fajnie.

Edyta:
Ten stream TVP niemiłosiernie ciągnie transfer w fonie, szkoda że nie mam Wi-Fi w robocie xD

Back