Khebabib
Bellator Heavyweight
Lewandowski chce przejść na mma xD
Haha jak to usłyszałem to zapiałem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lewandowski chce przejść na mma xD

jak przejebia to nara, obojetnie ktorzyHej, jak braziole wtopią z żabojadami to nie wchodzą do 1/4?
no i 4. nie jest zle, jak na takiego placka
Otóż to - nie mam aż takiego niedosytu, bo nie wiadomo jak by było. Z drugiej strony - Abdullah i Jankes wytrzymali tempo, a 9 biegów na 10 Kszczot ich zjada dupąMusiałby pobić rekord Polski, więc nie byłbym taki pewien.
@VoRaNeK to jak to szło z tym duchem zwycięzcy? :-D

Dosłownie rzutem na taśmę :DMistrzynią olimpijską można zostać również w taki sposób
![]()
Powiem tak - Taylor jest poza zasięgiem... Reszta zawodników nie przekroczy tu 17,30. Pytanie, na co stać Karola, ale też na co stać innych. Chińczyki, obstawiam, nie odegrają większej roli, podobnie jak nie liczę na jakiś zajebisty występ Clay'a, który się spiął na US trials, ale chyba forma mu uciekła już. Hoffman może być drugi, ale i dziesiąty. Fajnie, że nie trzeba zarywać nocki - póki co, wszystkie medale zdobywamy w ciągu polskich godzin dziennych/popołudniowych. Czyżby gremialnie nawalono z aklimatyzacją? Przyżydzenie na dodatkowym wcześniejszym tygodniu pobytu sportowców by mnie nie zdziwiło, w końcu trzeba było ciąć koszty, żeby działaczy tam wysyłać...Po cichu liczę, że Hoffmann sprawi niespodziankę. Gdyby pobił rekord życiowy to kto wie...