Gaara
UFC Heavyweight
szkoda, ze czerniak na samym koncu, ale i tak czekam na plazowkeZa mało koksu nabrała. Dobra, najchujowszy finał za nami, teraz już powinno być ciekawie.
murphy po nastepne zloto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
szkoda, ze czerniak na samym koncu, ale i tak czekam na plazowkeZa mało koksu nabrała. Dobra, najchujowszy finał za nami, teraz już powinno być ciekawie.
prudel z fijalkiem tez przegrywaja, katastrofa...Kantor/Łosiak przegrywają pierwszego seta do 12.
jeszcze obczailem, ze hiszania przegrala z nigeria w kosza.. ja pierdole, oni tez dali dupy po calosci
no juz myslalem, chuje z wp. oleksiak, polska szkolaWygrali 96-87.
no juz myslalem, chuje z wp. oleksiak, polska szkola
no i elo panowie siatkarze plazowi
no jak, oleksiak multimedalistkaŻadnego finału na Igrzyskach. Polskie pływanie puka w dno od spodu.
ledecka kasia tezGrali na korcie bocznym z którego nie ma niestety transmisji.I czemu tego kurwa nie pokazują tylko nie Polaków :/ Dwa kanały do chuja...
Przecież Brazylia leszczami nie jest, a są u siebie. To zawsze dodaje ;] Poza ME w Polsce dla Polski;]
W końcu dorównał Oerterowi. Teraz dopiero można go gołtem nazwać ;)Phelps nie wygrał 200m zmiennym. On zgwałcił/zjadł/wysrał konkurencję. 4 raz z rzędu wygrywa IO na tym dystansie. #GOAT
@Wewiur czy podzielasz opinię kolegi? Odpowiedź uzasadnij.Phelps nie wygrał 200m zmiennym. On zgwałcił/zjadł/wysrał konkurencję. 4 raz z rzędu wygrywa IO na tym dystansie. #GOAT
No nie gadaj że lekka po nocach będzie :-(Kurwa... jak wstałem rano, to na szybko jakiś serwis zarzuciłem, chyba łonetowy, tytuł sugerował że Kantor i Łosiak jednak wygrali, teraz już jest art o tym, że polegli :D
Trudno, grunt że zostały dziewczyny do oglądania
I lekka! Teraz się zaczną dopiero Igrzyska i w końcu mam powód, żeby pozarywać nocki :)
Na szczęście finały rzutów (poza kulą M) w naszych popołudniowych lub wieczornych. Ustawione pod Europę. Finały biegowe niestety nocami.No nie gadaj że lekka po nocach będzie :-(
A ona przypadkiem nie miała kontuzji?O 3:40 rano biegnie Ewa Swoboda![]()
Fakju
Oh, widać Ewa nie chce żeby ją hejterzy podglądali.Nic nie widać