Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

no nie wiem, jest kilka ekip które będą wstanie im się postawić np Australia która ma pierwszą piątke też całą z NBA i która wczoraj Francje rozjechała która też teoretycznie ma dobrych zawodników

Postawić tzn przegrać mniej niż 20 pkt różnicy ? :DC:

Tak wracając do wczorajszego wyścigu kolarskiego.

Nibali - połamana oba obojczyki.
Henao - połamana miednica.

Ja tu chcialem jeszcze raz pogratulowac naszej Isi sukcesu. Pozdrawiam :):):):)

Kurwa, ale mnie denerwuje oglądanie pływania, jak kamera jest z drugiej strony basenu. Od toru 8, nie od 1. Jak to irytuje :D

Dzis od 17:15 kolarstwo szosowe kobiet w tym nasz gwiazda Katarzyna Niewiadoma. Bedzie drugi medal na szosie, mowie wam :cool:

Szkoda troche Nibalego i Henao na kilka km przed meta taki upadek . Mysle ze takto w 3 miedzy soba by rozdali medale razem z Rafalem. Panowie ta Niewiadoma to w gorach cos daje rade ? I wgl jaka trasa dla kobiet

Szkoda troche Nibalego i Henao na kilka km przed meta taki upadek . Mysle ze takto w 3 miedzy soba by rozdali medale razem z Rafalem. Panowie ta Niewiadoma to w gorach cos daje rade ? I wgl jaka trasa dla kobiet
a ona to nie jest taka damska majka?

Daje. Ponoć trasa pod nią
Taka sam trasa jak u mężczyzn tylko krótsza

Profil kobiecej trasy kolarskiej. Kasia Niewiadoma jest nazywana "Majką w spódnicy", więc niech to będzie dobry omen. :bleed:

rio-2016-womens-road-race-map-profile.jpg

kurwa wybor transmisji przez tvp jest przerazajacy, gra katar z chorwacja, a oni powtorke radwanskiej dajo...

Back