Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A wiesz dlaczego tylko 3 miejsce?Znicz zapalił Vanderlei de Lima. Dosyć zaskakujący wybór, maratończyk którego największym sukcesem jest 3 miejsce na IO w Atenach.
Jebany skurwysyn irlandzki!A wiesz dlaczego tylko 3 miejsce?
J-Son należało mu się za Ateny!BTW. Mówiłem, że wybiorą kogoś z dupy przy zapalaniu znicza.
J-Son należało mu się za Ateny!
podjezdza stopem dobreJebany skurwysyn irlandzki!
Inne "dziwne" zakończenia olimpijskiego maratonu:
1900 - Fast SWE myli źle oznakowaną trasę, nadrabia 4km, zamiast wygrać jest trzeci
1904 - Lorz USA podjeżdża stopem 26km, afera, DQ
1908 - Pieri ITA mdleje kilkukrotnie na stadionowym finiszu,pomagają mu stewardzi, DQ (potem medal uznania MKOl)
1960, 1964 - Abebe ETH na boska wygrywa
Tak mi się przypomniało

Poczytałem jego historię na wiki i faktycznie wybór słuszny. Co nie zmienia faktu, że nie jest to znane nazwisko (tak żem czuł :D).J-Son należało mu się za Ateny!
Kiedy finały z Phelpsem i Kawęckim mają być? Orientuje się ktoś? Wiem, że jeszcze eliminacji nawet nie było, ale chodzi mi o to kiedy i na którą są zaplanowane finały na ich dystansach i stylach, bo raczej pewne, że znajdą się w finale.
Kiedy finały z Phelpsem i Kawęckim mają być? Orientuje się ktoś? Wiem, że jeszcze eliminacji nawet nie było, ale chodzi mi o to kiedy i na którą są zaplanowane finały na ich dystansach i stylach, bo raczej pewne, że znajdą się w finale.
Kawęcki 200 grzbietem 11 sierpnia - 3:22
Phelps ale w których konkurencjach?
Zielone eliminacje, czerwone finały
![]()
jaki cwaniak ze skarbu kibica fotke zrobilZielone eliminacje, czerwone finały
![]()

We wszystkich :D On śmiga chyba w 5 konkurencjach i dwóch drużynowych, nie mylę się?
Tylko szkoda, że godzin nie ma, ale będę pamiętał kiedy szukać. Dzięki!
jaki cwaniak ze skarbu kibica fotke zrobil![]()
Ja ogladam wiekszosc sportow ale MMA, kolarstwo i tenis z najwieksza pasjaja tam kolarzy odpuszczamjak dla mnie nuda
Kiedy zaczyna się lekka, żeby można było w końcu na dupeczki zerknąć ?
A wiesz dlaczego tylko 3 miejsce?
3 punkty na stare przepisy. W rzeczywistości to jak różnica 10,1 vs 10,4 co trzeci strzał... nie tak dużoNagay ostatecznie 29, Bogacka 40 i brak awansu do finału
Najlepszy wynik w eliminacjach uzyskała China Du Li 420,7 co jest rekordem igrzysk
8 zawodniczka uzyskała 415,9 a 29-Nagay 412,8 także do awansu jak na tę konkurencje zabrakło sporo
i to jest ten moment, zeby obstawic wygrana Norwezek chybaBardzo ciekawy mecz piłkarek ręcznych na TVP Sport. Do przerwy Gospodynie prowadzą 17-16 z Norweżkami które przegrywały już nawet 5 punktami.