Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czuję, że zatrzyma się na ErraniSą już drabinki tenisowe, jak widzicie szanse Radwańskiej ? IMO półfinał jest realny przy dobrej grze Agnieszki ale turnieje przed IO nie napawały optymizmem, m.in. mecz z Pavlyuchenkova.
Mam nadzieję, że odpadnie jak najszybciejSą już drabinki tenisowe, jak widzicie szanse Radwańskiej ? IMO półfinał jest realny przy dobrej grze Agnieszki ale turnieje przed IO nie napawały optymizmem, m.in. mecz z Pavlyuchenkova.
Dlaczego nie lubisz Isi?Mam nadzieję, że odpadnie jak najszybciej
Czasy się zmieniają, 24 lata mijają jak z bicza strzelił, a faworytem do złota ciągle Kubańczyk Savonzobaczymy co to bedzie, jak dla mnie savon jest faworytem do zlota
Już kiedyś pisałem. W sumie za to samo, co Jerzyka.Dlaczego nie lubisz Isi?
Krakowska Favela Ci śmierdzi???
Czasy się zmieniają, 24 lata mijają jak z bicza strzelił, a faworytem do złota ciągle Kubańczyk Savon
Tu się zgadzam - 1/8 finału, Errani i papa.Już kiedyś pisałem. W sumie za to samo, co Jerzyka.
Z resztą, ona i tak odpadnie wcześniej, w końcu na io nie ma dużej kasy, po co się męczyć
było - ban ;)
Dlaczego nie lubisz Isi?
Krakowska Favela Ci śmierdzi???
Czasy się zmieniają, 24 lata mijają jak z bicza strzelił, a faworytem do złota ciągle Kubańczyk Savon
Ja też nie lubię.Chyba nikt nie lubi Isi,
Do boju, Lipiarska-Pałka!Kobiety od 18
Mogła nie lecieć jak tak ją męczy reprezentowanie kraju. Po co udawać...Tu się zgadzam - 1/8 finału, Errani i papa.
Prędzej bym liczył, że Kubot/Matkowski coś namieszają, przynajmniej TOP8.
EDIT: @mat01
JUŻ SIĘ ZACZYNA, PIERWSZY RĄBEK U SPÓDNICY, CO PRZESZKADZA BALETNICY
Jaja będą, jak Linette będzie zapierdalać od linii do linii i ogarnie Paliuczenkową, a Radwańska na stojąco przegra z Chinką :DMogła nie lecieć jak tak ją męczy reprezentowanie kraju. Po co udawać...
Poprawiłem... widziałem kiedyś jego fotę z Mariuszem Wlazłym... Skubany Jerzu 3x większy łeb od Szampona miał!A Janowicz to chyba najwieksza głowa w polskim sporcie
I pod kopułą chyba trzy razy większa gwiazda, niż w rzeczywistości jest.
Zaskoczę was. Też nie lubię Radwańskiej i Janowicza :D
Wymień mi wielkie szlemy, które wygrałaAktualnie:
W lipcu 2012 była nawet #2 !
Nie wiem, nie znam. Ale w sumie co by nie mówić, coś osiągnęła w tym tenisie, więc jakoś gwiazdą jest.
Mogę ja? Mogę ja?Wymień mi wielkie szlemy, które wygrała
Wymień mi wielkie szlemy, które wygrała
I sklep Louis Vitton. Jeśli jest w okolicy, to nie ma bata, że dojdzie do finału. Pokusa zakupów jest zbyt duża"Isia" ma szansę coś ugrać na jakimś turnieju jak nie trafi na Williams, Szarapovą, Azarenkę, Errani, Halep, Kerber, Muguruzę, Keys, Vinci, Cibulkovą, Kvitovą, Pliskovą itd. itd. Reasumując, jak wystartuje sama to wygra.
Wymień mi wielkie szlemy, które wygrała
Wimbledon to chyba Ola Olsza :)Wygrała dwa wielkie szlemy. Wimbledon i French Open
juniorskie
No niestety, u niej to nawet jak te wszystkie wymienione przez Ciebie zawodniczki(wliczając itd.) odpadną, skreczują lub w ogóle nie wystartują, to znajdzie się jakaś Szaraczkova z chuj wie której setki rankingu, która akurat bd grała turniej życia"Isia" ma szansę coś ugrać na jakimś turnieju jak nie trafi na Williams, Szarapovą, Azarenkę, Errani, Halep, Kerber, Muguruzę, Keys, Vinci, Cibulkovą, Kvitovą, Pliskovą itd. itd. Reasumując, jak wystartuje sama to wygra.
Wimbledon to chyba Ola Olsza :)