Nieporozumieniemobrona dramat, to atak nie wiem jak mozna nazwac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nieporozumieniemobrona dramat, to atak nie wiem jak mozna nazwac
To już druga taka bramka w tym meczu. Pierwszą strzelił drugi bramkarz Almeida w pierwszej połowie.TAK JEST!
Brazylijki bramkarz pobił Siódmiaka SZACUN!
Dlaczego my w ogole nie uruchamiamy obrotowego
No rozegranie dramatyczneProblem jest taki żę oddaliśmy z 7 piłek bo Jurecki próbował dograć do koła i robił to niedokładnie. Poza tym rozegranie leży i kwiczy w naszej kadrze odkąd nie ma Jaszki i Tkaczyka.
Waga ta sama, ale karakany niższe :)Przecież to sama waga. Koreańczyk z Północy OM i Chińczyk Long będą walczyć o złoto.
Idź już.Co za żenada...stracić z Brazylią 32 bramki i przegrać....Części rowerowe..
Sam sobie idź. Ja w przeciwieństwie do większości nie uznaję: "nic się nie stało", ani takich innych bredni. I to, ze kiedyś wygrywali, też mnie nie rusza, bo za to leży się na Powązkach. A dziś mieli obowiązek wygrać, a dali sobie rzucić milion bramek ogórom z Copacabany.Idź już.
Ja nie wymagam od Ciebie żebyś klepał ich po plecach za taką przegraną, ale wyzywanie tych gości od pedałów oznacza dla mnie tylko to, że jesteś kibicem najgorszego sortu.Sam sobie idź. Ja w przeciwieństwie do większości nie uznaję: "nic się nie stało", ani takich innych bredni. I to, ze kiedyś wygrywali, też mnie nie rusza, bo za to leży się na Powązkach. A dziś mieli obowiązek wygrać, a dali sobie rzucić milion bramek ogórom z Copacabany.
spoko luz kolega wyzej ma gotowe rozwiazanie na ten problem. Tylko zaminic kibicow Lecha na kibicow Polski i mamy zlotoJa nie wymagam od Ciebie żebyś klepał ich po plecach za taką przegraną, ale wyzywanie tych gości od pedałów oznacza dla mnie tylko to, że jesteś kibicem najgorszego sortu.
Nie bardzo rozumiem.spoko luz kolega wyzej ma gotowe rozwiazanie na ten problem. Tylko zaminic kibicow Lecha na kibicow Polski i mamy zloto
To jest jakas parodia. Kibice Lecha chyba muszą się jeszcze trochę nauczyć pewnych zachowań w stosunku do pierdolonych kurw z boiska od kibiców Zagłębia Lubin. Napierdalać ich po łbach do skutku na mieście za wszystkie wyjścia i balety, dopóki nie zaczną wyglądać jak piłkarze.
A Kus to nie nadaje się nawet do ligowej młócki, a ten pojechał na igrzyska, wóz z węglem, który dał się mijać zawsze i przez każdego.
Teraz rozumiem ;) ale nie skomentuję :DAktualnie Lech Poznan spisuje sie dosc zenujaco w naszej pieknej pilkarskiej lidze. Wiec kolega @TwardyB stwierdzil, ze trzeba ich napierdalac po lbach az do sktuku. To i mozna przy okazji pilkarzy recznych moze im tez to sie przyda
Oglądam systematycznie.