Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
w oktagonie jest to rownie zenujace.Nie ma bardziej żenującego widoku od nachlanych albo bijących( za wyjątkiem oktagonu) się lasek. Smutne to trochę
Ale we Władku jest fajnie ogólnie! :)Ładne ciała, pusto w głowie. Sporo tego się kręci po naszej planecie. Dzięki za przypomnienie, czemu nie jeżdżę na wakacje do Władka! ;)
I wystarczy jak na wypad nad morzeRuchable. I nic więcej.
kiedyś widziałem jak się biły naprute laski jeszcze bardziej żenująco po czym podeszła jedna i wyjebała każdej po sztuce, nastepnie odeszła mowiąc że jak już dostały po japie to teraz spokój."wary obciagary" obie siebie warte szmaty. Ogólnie jestem za tym, by nie wpierdalac się miedzy baby, niech się "leja"
Takie podejscie rozumiem, natomiast takie przetrzymywnie/rozdzielanie, tylko pogarsza sprawe, pusic je niech obija sobie mordy i będzie pokójkiedyś widziałem jak się biły naprute laski jeszcze bardziej żenująco po czym podeszła jedna i wyjebała każdej po sztuce, nastepnie odeszła mowiąc że jak już dostały po japie to teraz spokój.
KlikiA dlaczego jest to w odrębnym temacie?
Kliki
POpieram, szczerze wole takie tematy, niz kolejny słowotok rudegoDolary