High League

Podobno nowa zawodniczka HL

Wydaje się żywa, a nie próchno bez życia jak Natsu.

Najeczka potrafi się wypowiedzieć
Trwa ofensywa HIGH. A i Jaca wywalczył zapis, że Marcinek musi 3 minuty wytrwać, by otrzymać wynagrodzenie.

To sprawi, że Najman nie położył się po jednym ciosie jak z Jóźwiakiem. Super dla kibiców.

Przeważnie dobrze się bawiłem oglądając freaki (oglądając bo słuchać się tego nie dało, więc zawsze wyciszałem). Teraz: dawno się tak nie wynudziłem. Pachniało to trochę galami Wojak Boxing NIght.
Uważam, że powinni płacić zawodnikom bonusy za wygranie w pierwszej rundzie, za zwycięstwo, a nie za samo wyjście, bo mamy takie walki jak Szpagaciara vs Kamerkowa, albo Staśko czy hit Arab vs Kizo...

Jakiś ponad 30 letni standupper żyje zakontraktowaniem Murana w HL i jego bojkotem ale pamiętajcie ten biznes ciągnie 10 letni Jasiu :lol:

Swoją drogą to już jest niezły fanatyzm. W życiu bym nie pomyślał że chłopy 30 plus będą żyć tym że jakiś 53 latek się bije w jakiejś klatce i będą żyć jakimiś bojkotami. Świat całe życie mnie zaskakuje jak widać.

Last edited:
Szkoda że takie Poczęte nie walczą o to że niedługo 40 m 2 będzie chodzić za 1 mln zł , ale są sprawy ważniejsze jak widać.

,,Tato co robisz. Odwracam się teraz od tv bo walczy teraz Jacek Murański. K...a tato ale my nie mamy miejsca na egzystencję życiową k...a!!, 20 m2 k..a"

Last edited:
Bomba kręci konflikt Ferrari vs Maniek Murański . Szczerze nawet bym to zobaczył. Szczerze to nawet nie wiem jaki stosunek Ferrari ma do Muranów.
1670765471934.png

Last edited:
Back