Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szczawiki, nie postawni mezczyzniBędą mieli rekordy na szerdogu. Tylko chuj wie co to za pipki
Cipki a nie szczawikiSzczawiki, nie postawni mezczyzni![]()
Oczywiście. Widać gołym okiem że to jebani atleciŚmiejcie się Panowie, ale pamiętacie galę krs1 sprzed tygodnia? Ci tutaj chociaż lepsze kardio mają![]()
DURNIAT EKSPERT DO SPRAW FRIKÓWCzy to Dominik Durniak komentuje u Khadyrowców czy mam przesłuchy?
Dokladnie tak, sprzedal sie za ruskie srebrnikiCzy to Dominik Durniak komentuje u Khadyrowców czy mam przesłuchy?
Aż włączyłem to gówno na Strumyczku i co ja widzę - 2-ch typów których obala i ubija zul spod Żabki :D
Może takie coś - 2ch żuli spod żabki VS jakiś metroseksualny jutuber-pseudopaker?
#FREAKFIGHT
Może to jest właśnie Twoja nisza? Załóż na yt kanał i komentuj takie walki plus inne dziwne rzeczy, hejtujac wszystkich jak leci. Hejt się najlepiej klika i sprzedajeOczywiście. Widać gołym okiem że to jebani atleci
To nie komentarz za szacunek - to komentarz za kopiejki!Dokladnie tak, sprzedal sie za ruskie srebrniki![]()
Mordl prześledz moje posty , ja tylko pisze co widzę !Może to jest właśnie Twoja nisza? Załóż na yt kanał i komentuj takie walki plus inne dziwne rzeczy, hejtujac wszystkich jak leci. Hejt się najlepiej klika i sprzedaje![]()
Groźny osobnik, przestraszyłem się aż nadto
WALKA ROKU
Bierze po same kuleJak myślicie ta Stasko udaje feministkę a poza antena bierze po same kule czy faktycznie jest prawdziwa ?
Nie ma pojęcia ani o feminiźmie ani o żadnym innym poważnym temacie. W głowie ma pusto jak bęben, nie myśli, co mówi, a mówi, co myśli. A że niewiele myśli...Jak myślicie ta Stasko udaje feministkę a poza antena bierze po same kule czy faktycznie jest prawdziwa ?
Jedno drugiego nie wyklucza. A co to feministki po Bożemu tylko ?Jak myślicie ta Stasko udaje feministkę a poza antena bierze po same kule czy faktycznie jest prawdziwa ?
Ale ja to wiemMordl prześledz moje posty , ja tylko pisze co widzę !