Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakby Juras walczył jednocześnie z tymi dwoma karłami z dzisiaj to myślę, że wcale tak łatwo by ich nie obskoczyłLiderka projektu …
Jak Juras …
![]()
W czym ? Obrona i Arczi to oksymoronSzpilka się pobawil w obronie , a rywal sam się skończył . Dziwie sie ze nie wsadzil mu kontry jakiejś mimo wszystko.
"Komercyjnych emce wtrące do biedronek"Malik Fontanna i Żabson to takie rapowe spierdoliny dzisiejszych czasów, że każdy szanujący się odbiorca rapsów powinien pluć im prosto w pysk za to hiphopolo z autotune
Szpilka się pobawil w obronie , a rywal sam się skończył . Dziwie sie ze nie wsadzil mu kontry jakiejś mimo wszystko.
Oni na ustawkach wszyscy robią takie wiatraki jak Denis? Ja pierdole.![]()
Jest na widowni nawet Denzel Washington.
No detektyw śledczy nie uwierzył Ajtujowi i postanowił drążyć temat.Kurwa geniusz reporterki i wywiadów. Jeszcze się go pytał, czy śpiewał Krainę Lodu![]()
W ogóle jakby mi ktoś 10 lat temu powiedział, że jakieś 14/letnie siksy będą się jarać mma i piszczeć jak jedna drugiej w mordę da, to bym nie uwierzył.
Chuja pokażąPokażą kuciapy na koniec?