Grand Theft Auto VI

Zablokowanie sklepów, warsztatów samochodowych, salonów z tatuażami za paywallem to bardzo słabe zagranie. To jest nieodłączny element wszystkich poprzednich części dobrze wiedzą, że nikt sobie nie pozwoli na tańszą wersję.

Na PC przynajmniej mody wyjdą i od razu odblokują.

:fjedzia:
Dla mnie to pierdoły za które nie warto dopłacać. Gdybym rozważał zakup GTA, to bez zastanowienia brałbym podstawową wersje.

Zablokowanie sklepów, warsztatów samochodowych, salonów z tatuażami za paywallem to bardzo słabe zagranie. To jest nieodłączny element wszystkich poprzednich części dobrze wiedzą, że nikt sobie nie pozwoli na tańszą wersję.

A dzifki!? Za prostytutantki trzeba będzie płacić :joe:

Podium tak blisko :childcry:
1000016920.jpg

:brianvomit:I tak się sprzeda dzięki czemu inne nowe gry po jej premierze będą zawyżać cenę aż unormują ją. Wydanie fizyczne bez płyty... Pewnie tylko kod zero map książek itp.

wydaje mi się że całkowicie nie zablokują sklepów, warsztatów itd. po prostu w wersji ultimate będziesz miał dostęp do tych bardziej ekskluzywnych

Czemu 300? 5 szło zrobić w kilkanaście :mamedwhat:
Biorąc pod uwagę jak bardzo idą w immersję i możliwości w otwartym świecie i że w takim RDR2 po 100 godzinach nadal mogłeś być w połowie fabuły i mieć tyle rzeczy do roboty w świecie to wątpię żeby mieli to zmienić w GTA VI.

100% gry? :roberteyeblinking:
W san Andreas kiedyś mi odjebało i chciałem zrobić 100, dałem sobie spokój na szczęście
z 300 minimum będziesz się nią bawił
View attachment 151070
gta 5 ledwo skończyłem i do dopiero na ps5 zacząłem . Może kiedyś 6 zobaczę, ale bez ciśnienia.
Biorąc pod uwagę jak bardzo idą w immersję i możliwości w otwartym świecie i że w takim RDR2 po 100 godzinach nadal mogłeś być w połowie fabuły i mieć tyle rzeczy do roboty w świecie to wątpię żeby mieli to zmienić w GTA VI.
Od rddr2 się odbiłem, ale wizualnie bardzo dopracowana i szczegółowa gra.

To ja się przyznam, że rzuciłem piątkę chwilę po skończeniu fabuły, a konkretnie wszystkich zakończeń. Z drugiej strony grałem na PS3, a ta wersja wypadała biednie w porównaniu z PS4. Mam jeszcze zafoliowaną na PS5, więc kiedyś spróbuje w 60 klatkach.

Ogólnie jakby to było RDR3 to pewnie bym się jarał jak pojebany, ale tutaj mogę się wstrzymać, bo i tak wydadzą to kilka razy :fjedzia:

To ja się przyznam, że rzuciłem piątkę chwilę po skończeniu fabuły, a konkretnie wszystkich zakończeń. Z drugiej strony grałem na PS3, a ta wersja wypadała biednie w porównaniu z PS4. Mam jeszcze zafoliowaną na PS5, więc kiedyś spróbuje w 60 klatkach.

Ogólnie jakby to było RDR3 to pewnie bym się jarał jak pojebany, ale tutaj mogę się wstrzymać, bo i tak wydadzą to kilka razy :fjedzia:
5 męczyłem na siłę, a zanim trafiła do konsoli to leżała na półce chuj wie ile czasu, również fabuła skończona i poszła dalej do ludzi
:tiphatb:

Coś czuję że to będzie rozpierdol
O ile nie będzie WOKE, a ten brak płyty w pudełku to dramat. Najlepiej by było jakby wypuścili jakąś edycję z płytami, ale na ten moment się wstrzymuję z zakupem.

Back