HubiSSJ3
UFC Heavyweight
Tak żem czuł. A miało być w maju, fajnie się zbiegało z moją 30tką. Mógłbym zasugerować na prezent, a tak to chuj

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Konsole chciałem kupować na wyjście gry.
Kup śmiało, chyba że poczekają tyle czasu, że będzie już Playstation 7Konsole chciałem kupować na wyjście gry.

To fajnie ale nikt nie pytał.Wpadłem tu na chwile żeby obwieści, że w ogóle nie czekam na GTA 6 i w ogóle Rockstar to dziady. Podejrzewam że gameplay będzie najbardziej casualowy z możliwych a gra po prostu sama będzie sie przechodziła. Jak kiedyś cena spadnie do 50 dyszek to może kupie i zagram.

Bez paniki, dobrze jest.![]()
W siedzibie Rockstar North, twórców gry GTA 6, doszÅo do wybuchu - GRYOnline.pl
Dzisiaj nad ranem w szkockim biurze studia Rockstar North doszÅo do eksplozji.www.gry-online.pl
2027?![]()

Bogol pierdolony...View attachment 139803
Nie mogę się doczekać! Będę mógł do siebie na chatę podjechać
Trzeba będzie kupić nowego xboxa i wziąć tydzień wolnego.

xboxa
Kurczę no powiem Ci, że od długich lat jestem przyzwyczajony do tej konsoli i jakbym kupował coś nowego to właśnie X’a
Przecież oni te sprzęt do piachu wsadzają powoli, ja wiem że dla jednej gry ale i tak bym nie kupił.
No niestety to był dla mnie główny problem w piątce. Teraz również nie spodziewam się żeby gameplay stawiał jakikolwiek opór w poziomie trudności, to ma być gra dla każdego kto trafi na reklamę w sklepie z rtv.Wpadłem tu na chwile żeby obwieści, że w ogóle nie czekam na GTA 6 i w ogóle Rockstar to dziady. Podejrzewam że gameplay będzie najbardziej casualowy z możliwych a gra po prostu sama będzie sie przechodziła. Jak kiedyś cena spadnie do 50 dyszek to może kupie i zagram.