Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobra grzybie. Chcesz jakieś przecieki z giereczki czy nie?![]()
nie wiem, nie kus diable...

Z RDR2 też nie było z tego co pamiętam.Niech jakiegoś gameplaya zarzuca a nie...![]()
Pewnie coś we wrześniu pokażą.Niech jakiegoś gameplaya zarzuca a nie...![]()
Co to za kupowanie kota w worku kurla mac...Z RDR2 też nie było z tego co pamiętam.

Co to za kupowanie kota w worku kurla mac...
![]()
Z RDR2 też nie było z tego co pamiętam.
Przecież pokazali gameplay RDR2 i GTA V przed nawet na kilka miesięcy przed premierą.Co to za kupowanie kota w worku kurla mac...
![]()
To musiałem przegapić. Ja tylko pamiętam trailer, ale to był czas kiedy gaming śledziłem jednym okiem.Przecież pokazali gameplay RDR2 i GTA V przed nawet na kilka miesięcy przed premierą.
To musiałem przegapić. Ja tylko pamiętam trailer, ale to był czas kiedy gaming śledziłem jednym okiem.

Para transów

Niestety tak. Pewnie chcą uniknąć przecieków, bo ludzie pewnie by kradli płyty z tłoczni i pudełka z magazynów i byłyby leaki. W dodatku pewnie to moloch na kilka płyt, ciekawe ile to kurestwo będzie ważyć skoro płyty z kodami i preload będzie tydzień wcześniej.Ptaszki ćwierkają, że w pudełku ma być kod zamiast płyty![]()
Nie rozumiem aż takiego pierdolca, mimo wszystko to tylko graNiestety tak. Pewnie chcą uniknąć przecieków, bo ludzie pewnie by kradli płyty z tłoczni i pudełka z magazynów i byłyby leaki. W dodatku pewnie to moloch na kilka płyt, ciekawe ile to kurestwo będzie ważyć skoro płyty z kodami i preload będzie tydzień wcześniej.