Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dorzuc drugie tyle, mówię CiMnie bardziej od fabuły ciekawi jak będzie wyglądał świat. Na razie na zdjęciach wygląda obłędnie. Różnorodne lokacje, przekrój NPC, detale. Jak ten świat będzie przynajmniej tak żywy jak w RDR2 to biorę zaraz po premierze nawet jeśli miałoby to kosztować 5 stówek![]()

Mam nadzieję że jednak to drugie. Dodatkowo liczę że przywiązanie do detali będzie przynajmniej na poziomie GTA IV, bo jak znów polecą po bandzie i "szóstka" będzie tak uproszczona jak GTA V, to będę miał olbrzymi niedosyt i podejrzewam że nie tylko ja.Ciekawe czy będzie lżejszy, satyryczny styl jak w GTA V czy jednak trochę poważniejszy. Przebić RDR2 będzie bardzo trudno, ale będę oczekiwał z dużym zainteresowaniem.
Gdzie jest Tommy Vercetti...![]()

Liczę, że jednak balans między tym co fabuła oferowała między GTA IV i GTA V.No trailer wygląda bardzo dobrze. Widać, że najważniejszy nacisk jest na relację między głównymi bohaterami i historia w stylu Bonnie i Clyde'a. Fajnie odzwierciedlony klimat Florydy. Ciekawe czy będzie lżejszy, satyryczny styl jak w GTA V czy jednak trochę poważniejszy. Przebić RDR2 będzie bardzo trudno, ale będę oczekiwał z dużym zainteresowaniem. Czy już było potwierdzane czy będzie grywalna jedna postać czy obie?
i spoko ja mam tyle gier zaległych, że końcówka 2027 jak ulał, od razu poprawią co trzeba, dorzucą dlc i tak dalejPremiera na PC pewnie końcówka 2027/początek 2028![]()

A był w ogóle w 5?
Od GTA IV jest zupełnie inne uniwersum. Bez CJa, Vercettiego i innych z poprzednich części. Będą pewnie jakieś easter eggi i nic więcej.A był w ogóle w 5?
Ciekawe czy będziemy mieli okazję zobaczyc któregoś bohatera z GTA V. Najlepiej w podobnej roli co Johnny Klebitz we wspomnianej piątceBędą pewnie jakieś easter eggi i nic więcej.

W 5 poza Packiem, Johnnym i jego szmulą chyba nikogo nie było.A był w ogóle w 5?
Kwestia czasu i jakieś zesransko będzie, co tylko przełoży się na promocjeNo i przynajmniej dobra dupa, a nie jakieś trans mapety z kolorowymi włosami, kolczykiem w nosie i jakimiś zjebanymi zaimkami jeno/onu. To kolejny plus tej gry.

Niby wszystko fajnie i liczby robią wrażenie pod warunkiem że się nie wie że Burj Khalifa powstał ponad 15 lat temu![]()
Budżet GTA 6 bije rekordy – drożej i dłużej niż Burj Khalifa
Grand Theft Auto 6 jest na ten moment najdroższą grą wideo, jaką kiedykolwiek stworzono, a jej budżet przewyższa nawet koszt powstania drapacza chmur Burj Khalifa w Dubaju.naekranie.pl

Komu zajebales auto?
![]()
Data premiery GTA 6 wcale nie taka pewna? Pojawiły się niepokojące doniesienia
Wstrzymajcie się z planowaniem urlopów na maj 2026 roku. Znany branżowy dziennikarz sugeruje, że premiera GTA 6 może zostać przełożona na jesień.naekranie.pl