Drzewo
UFC Heavyweight
Na kompa, może na konsole też było ale ja grałem w wersję komputerową
Snow Excavator Robot Car Games - Apps on Google Play
Deer Robot Game is a Trip to Transform into Snow Excavator Robot to Save People

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na kompa, może na konsole też było ale ja grałem w wersję komputerową

Nie Transformers kurwa, tam były normalne pojazdy jak jakaś koparka czy inny truck, można było kogoś rozjebać albo zepchnąć z planety(mapy) gra była w formie deatchmatch, było z 8-12 pojazdów i prawdopodobnie to nie było przez neta bo miałem wtedy z 12 lat max.![]()
Snow Excavator Robot Car Games - Apps on Google Play
Deer Robot Game is a Trip to Transform into Snow Excavator Robot to Save Peopleplay.google.com
![]()
Jedyne co mi przychodzi to destruction derby albo coś w tym stylu, chociaż nie wiem czy były tam koparkiNie Transformers kurwa, tam były normalne pojazdy jak jakaś koparka czy inny truck, można było kogoś rozjebać albo zepchnąć z planety(mapy) gra była w formie deatchmatch, było z 8-12 pojazdów i prawdopodobnie to nie było przez neta bo miałem wtedy z 12 lat max.
To nie to, tam toru nie było, ale zamysł to to, tylko że pojazdy inneJedyne co mi przychodzi to destruction derby albo coś w tym stylu, chociaż nie wiem czy były tam koparki
Ignition, Vigilate 8To nie to, tam toru nie było, ale zamysł to to, tylko że pojazdy inne
Grałem też kiedyś w takie coś co się samochodzikiem po stole zapierdalało po torze, normalny taki wyścig, też fajne było.
Grałem nawet kiedyś w motorki jakieś, elastomania się to nazywało .

Ale jaja chcą graczy za godzinę kasować ...
Halu!~?Co tam sie odpierdala? Jest ten trailer kurla czy go nie ma![]()

mnie to jara o tyle, że może ujawnią datę premiery.Kogoś jeszcze jarają zapowiedzi tych trailerów? Ja już od dawna nie czytam żadnych newsów o GTA 6. Będzie to będzie, albo nie będzie![]()
Mnie jara bo nie mam pojęcia, gdzie się toczy akcja i kto jest bohaterem ( a może bohaterami).Kogoś jeszcze jarają zapowiedzi tych trailerów? Ja już od dawna nie czytam żadnych newsów o GTA 6. Będzie to będzie, albo nie będzie![]()
Vice City. Stawiam dolary przeciwko orzechom. Cyklicznie jest nowy York Miami i Killafornia. Teraz czas na Miami.Mnie jara bo nie mam pojęcia, gdzie się toczy akcja i kto jest bohaterem ( a może bohaterami).

Niestety Miami, czyli miejsce gdzie gangusy i imigranci robią GTA na żywo.
szkoda, że 2025 dopiero, po cichu liczyłem na końcówkę 2024.A na co liczyłeś? Na GTA Warszawa?Niestety Miami, czyli miejsce gdzie gangusy i imigranci robią GTA na żywo.
No gra jest ogólnie o przestępczości więc patola czyt smoluchy i kubanczycy muszą być. Przecież nie zrobią GTA Łódź Bałuty żebyś miał białych patusów.Trailer chujowy ogólnie, zgasił mój hype na grę xd
Twerkujące smoluchy, bez wyraźnego nakreślenia fabuły, gameplayu etc.
Pierwsze zwiastuny GTA IV i GTA V tez nie miały wyraźnego zarysu fabuły ani gameplayu.Trailer chujowy ogólnie, zgasił mój hype na grę xd
Twerkujące smoluchy, bez wyraźnego nakreślenia fabuły, gameplayu etc.
Zagrałbym w GTA LouisianaA pierdolnięci ludzie to brzmi jak Floryda pełną gębą.

Liczę że Rockstar znowu się nie ugnie i gra nie będzie zbyt poprawna politycznie.GTA Texas.
![]()
Ostatnio jak dawali wersję na nowe konsole to jednak sie ugieli, także zobaczymy.Liczę że Rockstar znowu się nie ugnie i gra nie będzie zbyt poprawna politycznie.