Gdzie oglądaliście PPV ? feedback

Nestoor

BAMMA
Middleweight
Ostatnim razem oglądałem na Ipli i było ok. Tym razem wykupiłem na KSWTV - mogę powiedzieć że jestem w miarę zadowolony. Raz tylko padł mi stream i to tylko na parę sekund.

Na początku także miałem wrażenie jakby czasami było za mało klatek i przy szybkich ciosach jakby obraz nie nadążał. Nie wiem z czego to wynikało ale raczej nie z mojego kompa ani z łącza. Generalnie nie będę ukrywał że wersja wykupienia w TV (UPC) jest najwygodniejsza, chociaż nie miałbym dziś VOD i wczoraj konferencji na żywo.

Jeśli ktoś miał lagi/problemy techniczne to nie może obwiniać KSW -bo albo chodzi wszędzie dobrze albo nigdzie, nie ma innej opcji.

Calo

WSOF
Bantamweight
Ja z tych PPV co do tej pory było zawsze oglądałem na Ipli i było bardzo spoko mimo że internetu nie mam z najwyższej półłki, to HD śmigało.

Wczoraj akurat oglądałem w Cyfrowym Polsacie

Cloud

UFC
Light Heavyweight
MMARocks
KSWtv - perfekcyjna transmisja. Zero ścin. Zero problemów. Jestem zadowolony w 100 %.

Yagiel

UFC
Featherweight
Zawsze TV. Kiedyś oglądałem na Ipli, łącze 1-2 mb. nie miałem problemów.

Szkoda, że jak się kupuje w TV, to nie ma powtórek

Heban

Brutaal
Super Heavyweight
Ja też zwykle oglądałem na Ipli, ale tym razem trafiło się na TVku u kumpla. Problemów oczywiście brak.

cRe

UFC
Strawweight
Ipla. Jedna ścinka na studio, druga w momencie kiedy Andryszak drugi raz posyłał na deski Pawła co mnie trochę wkurzyło.

Tsubasa

WSOF
Featherweight
Ja oglądałem w pubie. W porównaniu do poprzednich gal, to ludzi było dużo mniej. Brak Pudziana, czy Mameda swoje zrobił.

Maciej Szumowski

M-1 Global
Heavyweight
Cyfrowy Polsat.

Yagiel, są powtórki teoretycznie, ale trzeba mieć dekoder PVR. Ja mam taki, ale nc+, a nie Cyfrowy Polsat.

defthomas

Vale Tudo
Championship
Cohones
MMARocks
KSWTV - poza PL :) I działało bardzo ładnie. Nawet właczyłem znajomym komentarz angielski mojego kolegi TJa. Szpan na całego :)

Guma

Oplot Challenge
Heavyweight
Jak zawsze kswtv.com. Jedna zacinka przy studio i przez moment podwójne audio (polskie i angielskie) też podczas studio.

pyrazgr

M-1 Global
Lightweight
ogladalem na ipli przez smart tv cielo mi sie strasznie:/ nawet nie bylo opcji zeby zmienic rozdzielczosci..

Halny

KSW
Light Heavyweight
kswtv.com sporo ścin było, a internet mam dosyć dobry bo 16 mb. Także trochę dziwne, że tak słabo chodziło. Najgorsze jest to, że walka Porczyk vs Shaparenko chodziła super, a z kolei Rejlic vs Celiński to była ścina za ściną.

Kukul24

M-1 Global
Lightweight
KSW.TV tak samo nic nie cieło, dwa razy wystąpił jakiś błąd i trzeba było odświeżać strone ale w trakcie przerw więc z gali nic nie straciłem.

Arteck

Shark Fights
Featherweight
Ja wykupiłem PPV na ipli. W HD mi nie wyrabialo (procek i3 na lapku, UPC 60mb), co chwilę opóźnienia i przycinki. W średniej jakości dało się oglądać, ale za to co pare minut pojawiał się szary ekran na kilka sekund - ogólnie porażka...