Shajs
UFC Middleweight
Bardziej niż Dark Souls?Ale mi Bloodborne krwi psuje a myślałem, że nic nie przebije Ninja Gaiden.
Jestem fanem Soulsów i nie oczekuje od tej gry niczego innego jak mnóstwa śmierci i przesadnie wysokiego poziomu trudności :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bardziej niż Dark Souls?Ale mi Bloodborne krwi psuje a myślałem, że nic nie przebije Ninja Gaiden.

Mam kisiel w majtkach, czuję się jak 13-latka na koncercie Biebera
Dla mnie news roku.
http://kotaku.com/leak-reveals-deus-ex-mankind-divided-for-ps4-xbox-one-1696274102
Znowu całe dnie będę słuchał.
Mam kisiel w majtkach, czuję się jak 13-latka na koncercie Biebera
Dla mnie news roku.
http://kotaku.com/leak-reveals-deus-ex-mankind-divided-for-ps4-xbox-one-1696274102
Znowu całe dnie będę słuchał.
Kolejny powód by kupić PS4
Ciekawe które zakończenie będzie kontynuowane.
Jednak okazuje się, że zakończenia z HR będą miały jakieś tam znaczenie.Podobno żadne.
Wymyślają całkiem nowe zakończenie, które posłuży za punkt wyjścia dla fabuły MD. Tak przynajmniej jest napisane w tym ruskim serwisie, z którego wyciekły informacje na temat gry.
Daty premiery nie ogłoszono, ale napisali, że gra ukaże się "wkrótce", co może oznaczać ten rok (nawet jeśli, to znając życie gra zaliczy modną ostatnio obsuwę i ukaże się w 2016 :-).WOW!!!!!! JARAM SIĘ!!! Kiedy premiera? Ciekawe czy będzie można zaimportować ze steama savey na PS4 bo nie pamiętam już jak potoczyła mi się gra :D
na ps3?Lista gier dostępna w Biedroce od 13.04. Info z łowcygier.pl:
Gry po 39,99 zł
Lego Harry Potter 5-7 & Lego Batman 1 Bundle pak
Thief
Sleeping Dogs: definitive edition
Assassin Creed: wydanie premierowe lub uexn
Rayman Origins: wydanie premierowe lub uexn
Serious sam 3
Metro Last Light
Baldur’s Gate – Enhanced Edition
Saints Row IV
Risen 2: Mroczne Wody Złota Edycja
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition (GOTY)
Sacred 3 (edycja pierwsza)
Murdered: Soul Suspect – Śledztwo zza grobu
Symulator misji ratunkowych: Emergency 2014
Batman Origins
King’s Bounty: Dark Side – Mroczna siła
Gry po 19,99 zł
Gtr 2+GT Legends
King’s Bounty wojownicy północy
Deus Ex: Human Revolution gold
Ride to Hell: Retribution
Inversion
Torchlight II
Batman: Arkham Asylum Goty
Mortal kombat 9
Civilization IV
Sleeping Dogs
Naruto shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 full burst
Aion
To wszystko wersje pudełkowe na PC.na ps3?
gra ktoś w Dishonored z PsPlus? właśnie ściągnąłem i nie mam napisów, ktoś wie o co chodzi? normalnie w pudełkwoej są, a tutaj nie ma, jestem załamany, bo historyjka przednia, a ja połowy nie zrozumiem
to jak ściągniesz daj znać, może ja coś źle zrobiłem, ale nie mogę nigdzie znaleźć gdzie zmienić język, jakby nic takiego nie byłoTo wszystko wersje pudełkowe na PC.
Co do Dishonored to mam w planach odpalić po weekendzie. Ale dziwna sprawa z tymi napisami, wiem, że inne gry z PsPlusa jakie ściągałem miały naszą wersję językową (nawet jeśli nie zawsze chciałem z niej korzystać).
2conv.comPany ten soundtrack do Deus Ex jest gdzies w MP3? Akurat na pociąg do Krakowa :)
DXHR ma najlepszy ost ze wszystkich gier jakie znamaż przesłuchałem soundtrack DXHR i mi się zachciało znowu pograć, a grafa w naprawie :c
DXHR ma najlepszy ost ze wszystkich gier jakie znam