Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a tak z innej beczki - grał ktoś w Kingdoms of Amalur? Kusi mnie jakiś epicki rpg na długie zimowe wieczory. Chodzi mi głównie o to czy fabuła daje radę, czy jest to bardziej hack&slash.
Na peceta, niestety to mój ulubiony gatunek i chyba już wszystkie przeszedłem (fallout/dragon age/witcher/ skyrim/dark souls/mass effect). Także chyba i tak spróbuję tych kingdomsów, chyba że jest jeszcze coś o czym nie słyszałem.
Rozumiem, że nie wymieniłeś takich tytułów jak Baldur's Gate, Neverwinter Nights, starszych The Elder Scrolls, Might and Magic, Planescape: Torment, Arcanum, Anachronox, Icewind Dale, Dungeon siege, Jade Empire, Fable, Gothic, Vampire: The Masquerade - Bloodlines, Star Warsy, Deus Ex i wielu innych, bo to dla Ciebie oczywista oczywistość?
Legacy of Kain
Kup konsole + Dragons Dogma Dark Arisen. Spędziłem z grą kilka ładnych tygodni.
@ lugasek: thx ale też aż tak dużo nie gram żeby wszystko testować, staram sie zbierać tylko samą śmietankę (skyrim, dark souls itd.)
thx ale też aż tak dużo nie gram żeby wszystko testować, staram sie zbierać tylko samą śmietankę
oglądam angry joe, gamespot game od the year, sprawdzam na metacritic, czytam wasze opinie...
@lugasek, zdziwiony?