Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jakby we wszystkie grało się tak samo, to by było bez sensu
Słaba gra, nie polecam. Nie widzę dynamiki, mało fajnych kombosów i akcji.
To już szczyt wszystkiego :D
Przeczytaj późniejsze posty, zwracam honor, dzisiaj posiedziałem dłużej i zmieniłem zdanie. Pisałęm, że za wcześnie wyskoczyłem z tą opinią.
Z drugiej strony, nie jestem człowiekiem, który gra w gry. Raz na jakiś czas zobaczę, ściągnę, pogram i tyle. Mam zamiar przejść w MKKE "story mode" i wtedy pewnie będę ją traktował jak fifę - czyli z kumplami będzie można pograć. Na dłuższą mete gra z kompem robi się nudna.
To zdanie z dzisiejszego posta:
Dobra, cofam moją poprzednią opinię. Częściowo naprawiłem problem ze slow-motion (czasem się znowu pojawia, co wkurza). Na normalnej szybkości przeszedłem raz jeszcze tutorial, potem zagrałem i wygałem ponad kilkanaście walk. Na nieszczęście w padzie mam częściowo rozwaloną gałkę i źle mi się gra.
O rety. Tyle pierdół dawno nie czytałem :D
po prostu uważam, że chorujesz na zarazę w XXI wieku jaką jest ogólny dostęp do torrentów itd. Dziś za dwa kliknięcia można mieć każdą grę. To pozwala właśnie na tego typu grę po 20 minutach, bo człowiek wie, że za 40 minut może mieć inny tytuł, który również porzuci jeśli mu się nie spodoba w ciągu tych kilku chwil grania :)
Oczywiście nie bierz do siebie to co napisałem zbyt osobiście :) nadal szanuję Twoją opinię i będę czytał Twoje wpisy z ciekawością
Ale to też technologia idzie cały czas w przód, wszystko się będzie cały czas zmieniać.
To pozwala właśnie na tego typu grę po 20 minutach, bo człowiek wie, że za 40 minut może mieć inny tytuł