GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

No strasznie trudno się gra. Nie ma chyba opcji 1 na 1 - szkoda. Tak to bym sobie pograł, a tutaj nie ogarniam. Cóż, trzeba pograć w BomberPengu na gry.pl :-)

Mafia II (ta za free po głosowaniu na złote dżojstiki) pobrana i odpalona. Wcześniej nie miałem okazji i.... wsiąknąłem. Zajebiście mi się gra. Uwielbiam ten klimat. Szkoda że LA Noire na moim kompie działa średnio.

Ja wysłałem keye na 2 maile i dostałem tylko Civilization. Jak już mówiłem, niby prosta, niby nudna, a ma przegrane ponad 30h.

Mafię może mi kumpel załatwi, bo też bym z chęcią zagrał.

@up: Nie no, Civ-ka nie jest aż taka nieskomplikowana, polecam pokombinować z innymi cywilizacjami, rodzajami zwycięstwa itd. Najlepiej wspominam kampanię jaką miałem Brazylią z nastawieniem na zwycięstwo kulturowe. Zamiast podboju całej mapy - małe państwo nastawione na obronę + parę oddziałów kawalerii do sabotażu wrogich krajów (niszczenie dróg, kopalń, porywanie cudzych workerów, misjonarzy, podkradanie artefaktów itd.). Polecam też dodatek Brave New World, można grać Polską i dodali światowy kongres gdzie przez głosowanie i banowanie różnych surowców i technologii można dodatkowo pognębić wrogów.

HALF LIFE 3 CONFIRMED!

2013-10-06_02-59-20.png

EDIT:

http://lowcygier.pl/r.php?r=eJzLKCkpsNLXL87IL9ArTcrUS87P1fcL83TxdHR0NnFyAwCtSwoY

Assassin's Creed IV za 49,99 zł !

Z kodem rabatowym (10thanks) za 44,99 zł !

Nie jara mnie Half-Life 3. Druga część z epizodami nie była aż tak fenomenalna jak pierwsza, więc trzecia również nie pobije pierwowzoru. Nie rozumiem tego poruszenia. A co do Max Payne 3, to przekonałem się do tej gry. Pograłem sporo, jestem już przy końcu (w sumie ostatnia bitwa) i gra mi się naprawdę przyjemnie, choć w skali szkolnej dałbym 4. Poza strzelaniem i prowadzeniem fabuły (prowadzeniem! Nie fabułą!), gra nie oferuje praktycznie niczego.

https://www.humblebundle.com/

Humble Warner Bros Bundle

1$:
Batman: Arkham Asylum GOTY
F.E.A.R. 2: Project Origin
F.E.A.R. 3
Lord of the Rings: War in the North

Powyżej średniej:

Batman: Arkham City GOTY
Scribblenauts Unlimited

Rambo wypuszczony sporo za późno. Niestety, spodziewam się niskiego poziomu tej gry.

Half-Life 3... pewnie zagram, bo ta gra ma szczególne znaczenie w moim sercu. Szkoda, że z głupiego potwierdzenia tej gry zrobiła się opera mydlana, co jest powodem mojego pewnego zobojętnienia wobec tego tytułu. Wolałbym dostać nowe Left 4 Dead, serio.

ogarnął ktoś nowy Devil May Cry? warto? bo jakoś z sentymentu do "starego" Dantego śmiem wątpić w tego "młodego"?

Grałem, przeszedłem raz i miałem jej dość. Można zagrać w ramach zapychania czasu, w innym przypadku, lepiej zająć się czymś innym.

Muzyka zajebista w nowym DMC :) Gra jest ok, da się pograć, ale są lepsze w tym gatunku.

Niech już skończą podbijać w tym bundlu średnią, bo zanim mi dojdzie kasa na paypala to będzie znowu za mało :D

Sin's of the solar empire: rebellion. Jak lubisz klimaty kosmiczne to jest to bardzo dobry RTS. Ewentualnie z trochę starszych: Primitive Wars II

Ktoś szalony i z nadmiarem kasy :P, a tak na serio to ja poczekam bo w sumie nie ma nawet tytułów startowych, w które bym aż tak chciał zagrać.

Nieliczyl bym na zbyt duze onizenie ceny ps4. Trzeba zaznaczyc ze cena juz jest niska (jak na nowa konsole). i raczej szybka z nia nie zejda.

Miesiąc po premierze obniżka ceny? :D Jak po pół roku będzie jakaś obniżka to będzie dobrze.

Nie opłaca się kupować od razu. Ta konsola za jakiś czas będzie znacznie tańsza, mniej awaryjna i pewnie sporo mniejsza. Pierwsze modele naprawdę kupują ludzie z nadmiarem kasy.

http://i.imgur.com/nawJGNo.jpg

Co do nowych konsol to tutaj fajne przedstawienie jakie gry będę na premierę i w najbliższym czasie. Tak jak wcześniej napisałem to nie ma na co czekać z zniecierpliwieniem. Jedynie co mnie interesuje to inFamous: Second Son i Deep Down. Reszta jest albo na PC, albo nie warto nawet o tych grach wspominać. Ja chyba zaopatrze się w PS4 za rok, albo nawet później (tak jak kupiłem PS3), przynajmniej będzie wybór i ceny ogranych gier spadną.

Back