GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Wolf among us świetna gra. Właśnie przeszedłem pierwszy odcinek i zapowiada sięjeszcze lepiej od TWD. Bardzo podszedł mi wątek kryminalny, który będzie pewnie główną osią fabuły.

mały SPOILER

Zniszczyła mnie scena, gdy Drwal przy szklance whisky zwierza się, że szedł do Babci i Czerwonego Kapturka z zamiarem obrabowania ich

old snake, właśnie wszedłem w ten temat, aby napisać o zajebistości tej gry. Obcowałem z nią dwie godziny i nie mam wątpliwości, że to będzie najlepsza przygodówka w jaką grałem.

ahh, dziś 6h turniej z dwójką przyjaciół w Fife 14 :) Od zakupu to nasz trzeci turniej, mój drugi finał i pierwsze zwycięstwo :)

w Fifa13 miałem problem aby z grupy wyjść :) więc gra na duży plus :D Znając życie jak tylko zamkne oczy to będę widział mecz i dochodzące, górne podania :D

Halny, drugi epizod dopiero w listopadzie? Z jaką częstotliwością będą wypuszczane?

SPOILER

1. Dałeś kasę Faith?
2. Poszedłeś najpierw do żaby czy księcia?
3. Zabawiłeś się w Toquinho i urwałeś rękę?
4. Kogo aresztowałeś na końcu?

@kaczka41

Ice Tower, Jetpack Joyride, Milionerzy Gold Edition, Zombie Frontier, International Boxing Champion , Drag Racing i ostatnio OSM manager piłkarski online

Comber, sam nie wiem. Nigdzie się na info na ten temat nie natknąłem.

http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Walking_Dead_(gra_komputerowa) - początkowe odcinki tego były wydawane co dwa miesiące, potem trochę częściej.

SPOILER

1. Tak
2. Najpierw do żaby
3. Nie mogłem sobie tego odmówić :-)
4. Dee, tego grubego

Liczę na odpowiedź na te same pytania :)

@kaczka41

Cut the rope, Modern Combat 3, Spy Mouse, ZombieSmash.Ostatnio Slice It! z nudów w pracy.

Wolf among us SPOILER

A kto jest waszym głównym podejrzanym? Ja powiedziałem, że alfons, ale teraz bardziej mi podchodzi Sinobrody.

Moja lista na komórce wygląda tak:

• Fruit Ninja

• Dump ways to die

• Spooklings Free

• Angry Birds (kilka edycji)

• RUA2

• Doodle Jump

• DaFox

• Ninja Chicken

• iSlash

• Tank Hero

Cute the rope

Bunny run

pou

SpeedX 3d

Benji Bananas

Greedy Spiders

Bad Piggies

Temple Run 2

Zlatan, Zouma tez, ale w fifa13 byl bardziej zkokszony chociaz kupilem go po 2 sezonach chyba dopiero wtedy i mial 74. teraz Umtiti lepszy, chyba 74 mial juz na starcie, lat 19.

mi sie w koncu podoba RvP ktory jest zrobiony tak jak powinien, dobra szybkosc, killer left foot, ustawianie sie, mega. Rooney silny jak dzik, bardzo ciezki do przepchania, Zlatana to samo. swietnie porobione 'postacie'. jaram sie, narazie nie gram duzo kariery, bo boje sie, ze sie znudzi, trzeba dawkowac. <3

to samo GTA, 55%+ mam i tak godzinke dziennie sobie pykam, nie ma co maniaczyc.

Wolf among us SPOILER

Ja obstawiłem na leśniczego/drwala jak zwał tak zwał, ale podejrzewam, że to grubsza intryga.

Gra ktoś z was może w clash of clans jedyna gra która mnie wciagneła na Ipadzie. Pozatym ciekawa jeszcze jest Hobbit.

Pany mój baraciak ma problem z grą fifa 13. Ma orginalną pudełkową kopię gry, konto na orgin zalogowane, po odpaleniu gry i próbie uruchomienia trybu sieciowego wyskakuje mu taki komunikat :

1391579_520447991372237_169469069_n.jpg

Jakieś pomysły ?

Obydwa posty można usunąć, źródło problemu odnalezione, otóż młody podał swój prawdziwy wiek (13 lat) przy rejestracji konta orgin, a funkcje sieciowe dostępne są od 16 roku życia.

Halny, w wersji TES Online, co robisz? Łazisz po mapie itp jak w Skyrimie?

I orientujecie się, czy pracują albo planują nowszą odsłonę TES, lepszą od Skyrima? :)

Tak, napisali, że ma otwarty świat.

Nic jeszcze nie ogłosili, ale stawiam, że jak wydadzą już TES Online, to wtedy się pojawią jakieś wiadomości.

Po roku grania (z przerwami na bodajże 3 inne tytuły) ukończyłem Skyrima. Co to znaczy ukończyłem Skyrima - więcej niż 50% questów pobocznych zrobiona, bunt Gromowładnych stłumiony i Alduin zniszczony (przed chwileczką). Zajeło mi to łącznie 103 h, a starałem się grać klimatycznie czyli rzadko fast travele itd. Zostało mi do zrobienia Mroczne Bractwo, Magowie, Złodzieje i Towarzysze, ale to już historia na inne czasy i nową postać. Bohaterowi wojennemu i wybawcy Skyrim nie wypada już wchodzić do innych grup ;d Póki co odkładam płytke z tą gierką i oceniam ją na 8/10. Śliczny świat, fajna mechanika, ale grając non stop miałem uczucie "kurde, szkoda, że nie zrobili tego w ten sposób/nie rozbudowali/nie da się tego". Głównie chodzi mi o słabo rozbudowane dialogi, małe skutki naszych czynów, mase niedomówień i wiele nielogiczości które naprawdę psują klimat gry. Musiałem sobie troszkę dopowiadać, żeby czerpać pełną przyjemność z tej przygody. No cóż, tak już mam :D

@up: polecam misje dla Bractwa i złodziei, są chyba najlepsze. Fajnie się też gra łucznikiem, zwłaszcza po uzyskaniu perku ze slow motion.

Ogólnie wrażenie ze Skyrima mam bardzo dobre, ale trochę się czuje jakby to był narkotyk (można spędzić niezliczone godziny na zwiedzaniu i czyszczeniu mapy), po odstawieniu którego zauważa się pewne niedostatki - głównie własnie gorsze dialogi i mniejsza "filmowość" niż w erpegach bioware. No ale przy takim rozmiarze świata gry to coś za coś.

Ziggy, właśnie to przerabiam. Zrobiłem już faktycznie wszystkie liczące się questy (oprócz gildii złodzieji, bo to nie w stylu mojej postaci), mam 73 level, nikt nie jest w stanie mi fiknąć, a dalej łażę po mapie, szukam jaskiń czy miejsc, których jeszcze nie odwiedziłem. Najlepsze jest to, że ciągle zdarza mi się znaleźć coś ciekawego :) Ale też mi brakuje tego co mówisz, czyli słabe dialogi w niektórych miejscach, brak odczuwalnych skutków naszych decyzji i tak dalej. Mimo to jest to nadal świetna gra.

Ja mam jakieś 80-90h przegrane (nie mam tego na steamie, nie widze) :D Gry jeszcze zakonczyć, nie zakończyłem. Zostały mi jeszcze te zadania specjalne od gildii złodziei (5 w każdym mieście) żeby zostać przewodniczącym złodziei. W sumie nie patrzyłem, czy coś pasuje do postaci, czy nie, leciałem wszystko po kolei.

I to własnie powinni jak dla mnie zmienić. Masz wybór jednej/dwóch wybranych dróg, i pote kontynuujesz grę będąc wierny tej jednej/dwóm gildiom. Bo "wszystko znaczy nic". Gram leśnym elfem, czego trochę żałuję. Jak wybierałem postać, sugerowałem się tym, ze nie będę Nordem, bo nie chcę być "zwyczajnym" człowiekiem, muszę wybrać coś innego. Z łuku korzystam czasem na smoki, z magii też z grubsza na początku gry. Teraz mnniej. Dialogi rzeczywiście do poprawy.

Ale oceniam grę na 8/10. Duża mapa, dużo pobocznych zadań, jaskiń itp.

Back