GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Przyszło mi Civilazation, jutro obczaję.

Na Mafię też niby czekam na kod (inny mail), ale coś po 25h nie dochodzi. Mniejsza z tym ;)

The Wolf Among Us zacne. Zdecydowanie budzi inne emocje niż The Walking Dead, ale gra jest tak samo świetna. Trochę krótki epizod (1,5h ?), mam nadzieję, że kolejne będą dłuższe :) Historia jest rewelacyjna, zdecydowanie w moich klimatach. Muzyka, gra aktorska, skrypt etc wszystko jest na prawdę rewelacyjne. Polecam zakupić season pass (50zł) i zagrać w tą niecodzienną przygodę.

Fuck, nie mogę edytować, a chcę dodać, że zdecydowanie sięgne po komiks (gra bazuje na serii o nazwie Fables http://en.wikipedia.org/wiki/Fables_(comics) ), ale dopiero po zakończeniu gry - chcę uniknąć jakichkolwiek spoilerów. Tak spodobał mi się świat, postacie no i fabuła (wiadomo, że zmodyfikowana na potrzeby gry).

Steam podaje w wymaganich że potrzeba na grę 2GB miejsca. Ile dokładnie zajmuje nie wiem.

Nope, za jakiś czas pojawi się nieoficjalne spolszczenie jak było w przypadku TWD.

Sprawdzaj na - grajpopolsku.pl

ponoć Polacy są zaraz po Rosjanach pierwszymi osobami, którzy mają dostęp do skryptu xD

@down

inaczej się nie da, dlatego nie kupiłem TWD na PS3 ...

widze, ze ktos zaczynal, ale nie bylo jakiejs wiekszej dyskusji: jak oceniacie fife14?

dla mnie mega 'inna', ostatnie fify byly w jakims stopniu podobne, tutaj przyjecie pilki, fizyka, podania sa calkowicie inne wedlug mnie, strzaly dobrze dopracowane, szybkosc nie jest az tak wazna w pojedynkach z obroncami, troche pogralem juz i narazie caly czas sie przyzwyczajam.

Mi się podoba bardziej od 12 i 13 - tak jak piszesz, fizyka przyjmowania piłki, podań itp. Wcześniej można to było robić "na pałę", tutaj jest już inaczej, dzięki czemu mi się gra lepiej:)

Gra się lepiej niż w 13, a taki jeden na forum już nie raz dostał ode mnie lekcję także zapraszam :D

Wie ktoś co to jest humble bundle ? podobno jakaś strona z grami i potrzebny do niej klucz - ja dostałem od znajomego i nie wiem wgl co to jest za strona i jak użyć tego klucza.

Humblebundle.com to jest strona, która za promocyjną cenę (1 dolar) pozwala nabyć kilka mniej lub bardziej strasze gry.

Kod, który otrzymałeś , upoważnia Cię do aktywacji gry, ale na Origin lub Steam. Wiesz, co to wgl jest?

no dokladnie, nie ma juz co liczyc zbytnio na fart i napierdalanie szybkiego biegania + pressingu w obronie. caly czas musze sie przyzwyczajac do obrony przy dosrodkowaniach, bo narazie zbytnio mi to nie wychodzi (kiedy gram z friendsami, tak w sumie trace jedynie bramki).

tez mi sie podoba, wreszcie cos nowego, jaram sie jak male dziecko troche, bo odczuwam jakbym pierwszy raz gral w fife. :)

nie moge chyba przez neta, konsola przerobka + fifa od ziomka za 6zl.

Co do FIFY14 - podzielam wasze zdanie, ze gra się lepiej od poprzedniczek. Również bramkarze są bardziej dopracowani, nie bronią wszystkiego i nie wyciągają niewiadomo czego. Czasem nawet jakieś szmaty wejdą. Nie zmienia to faktu, że fifa dla mnie jest tylko na jakiś czas, potem na ew. imprezy, gdize z kumplami można się zebrać i pograć. Z kompem duzej przyjemnosci nie ma, oryginału i orogina nie chcę, bo wiem że maniaczyć nie będę. I zarówno tutaj, jak i w poprzedniczkach, nadal chujowo gram w "zostan gwiazda", sterując tylko moim zawodnikiem. Co jak co, ale tego nigdy nie ogarnę. Gram dlatego całą drużyną.

to po co grasz w zostan gwiazda zamiast tryb menadzera? to samo, granie cala druzyna + menadzerka i transfery (ktore sa fajnie rozwiazane imo) + rozne smaczki inne jak prowadzenie reprezentacji. (chociaz w zostan gwiazda pewnie tez jest po czasie.)

ja lubie sobie czasem kariere pyknac, why not, CR'a sprowadzic do United, troche skarac City, male rzeczy! ;)

<tylko w fifie mam mozliwosc zobaczenia takich 'rzeczy', niestety. :C>

No właśnie jutro chyba zacznę nową karierę, tym razem jako menadżer. Lubiłem myśl, że mogę zrobić "siebie", odnieść sukces i stać się menadżerem. Ale przeszło :D

My z kumplami gramy conajmniej raz w tygodniu, zrzuciliśmy się we 3 w wersje na PS3 i gramy sobie turnieje :) Oni grają szybką piłke, kopią z daleka, więc przy 14 mają problem ze mną, poniewaz ich akcje już nie są takie mega, a ja lubię dośrodkowac piłkę ;]

Również bramkarze są bardziej dopracowani, nie bronią wszystkiego i nie wyciągają niewiadomo czego. Czasem nawet jakieś szmaty wejdą.

Nie wiem dlaczego, ale u mnie Iker w Realu zawsze wpuszczał szmaty i nigdy nie robił jakichś niemożliwych parad, nie to co bramkarze którymi sterował komputer :)

Watch Dogs przesunięte o pół roku... Czyżby ktoś w Ubisoft pograł trochę w GTA i stwierdził, że jeszze trzeba troszkę popracować nad grą ;)

Watch Dogs przesunięte o pół roku... Czyżby ktoś w Ubisoft pograł trochę w GTA i stwierdził, że jeszze trzeba troszkę popracować nad grą ;)

Kto wie! ;)

Wolę przesuniętą o pół roku dorobioną grę (chociaż Ubisoft ma wyraźny problem z dotrzymywaniem terminów... ale na przykładzie AC: Brotherhood wyszło im to na dobre) niż granie w niedopracowaną technicznie produkcję (AC III)

FIFA 14 jest spoko. GST trochę utrudnia, ale można się przyzwyczaić. Polecam od siebie Nico Schulza (68 na początku, LO) - rozwija się szybko, po jednym sezonie już 72. A na bramkę Omara (na początku bodajże 69, a teraz ma już 77 w drugim sezonie, mimo że jest zmiennikiem Baumanna w PSG).

Bruma ze sportingu bodajze na lewe skrzydlo, 17 lat... 74 na starcie. ;)

podobnie SO z Lyonu, bodajze Umtiti. do tego w United mialem juz Zahe ktory tez ma niezly progres.

Pytanie z innej beczki:

Czy ktoś aktualnie używający Origin potrafi usunąć z niego grę przez jej wybór i wybranie opcji "Dezinstalacja"?

Nie wiem dlaczego, ale u mnie Iker w Realu zawsze wpuszczał szmaty i nigdy nie robił jakichś niemożliwych parad, nie to co bramkarze którymi sterował komputer :)

Z tego co pamiętam, gdzieś była opcja ustawiania "poziomu bramkarzy" (kompletnie inna opcja, niż "poziom komputera"). Moze to jakoś by naprawiło problemy? :D

Back