GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Untitled21.jpeg

Oryginał i wszystkie dodatki zrobione na Nightmare.

@Endrju Golara dobra starczy :korwinlaugh: potrenuję trochę i się odezwę bo narazie to nie mam podjazdu do Ciebie, ale muszę więcej pograć normalnymi zawodnikami bo póki co to ciągle karierę robię i rozwijam swojego zawodnika i realnymi zawodnikami nic nie gram. Chyba, że następnym razem zagramy swoimi zawodnikami z kariery to może mi lepiej pójdzie

@Endrju Golara dobra starczy :korwinlaugh: potrenuję trochę i się odezwę bo narazie to nie mam podjazdu do Ciebie, ale muszę więcej pograć normalnymi zawodnikami bo póki co to ciągle karierę robię i rozwijam swojego zawodnika i realnymi zawodnikami nic nie gram. Chyba, że następnym razem zagramy swoimi zawodnikami z kariery to może mi lepiej pójdzie
Luzik, polecam ogrywać sobie szybkie walki online, bo tam można wypróbować różnych zawodników. W rankedach prawie każdy bierze Connor'a, Topurie i Alexa więc można się znudzić dlatego ja też czasami ogrywam karierę online, ale póki co mam zawodnika tylko w kategorii lekkiej. Do następnego :tiphatb:

W moim retro kąciku znalazły się ostatnio dwie gry:
No More Heroes(konsola Nintendo WIIU).
Jak przystało na japończyków, wystrzelony i pokręcony świat seryjnych zabójców. W tym naszego bohatera Travisa Touchdowna, który został przypadkowo wkręcony w intrygę, przez piękną blondynkę... a reszta to historia.
-z samych mechanik to walka willotem i nunchako mega miodna,
-jakieś ficzery, że jak do nas dzwoni nasza "pracodawczyni", to normalnie pada przykładamy do ucha, bo tam są głośniczki :antonio:.
-robienie save'ów na kiblu,
-ładowanie katany ruchem "zwalenia".(na dole są analogi, pokazane, ale normalnie to machasz tak samo jak bohater wiilotem :lesnarhappy:)
travis-touchdown-no-more-heroes.gif

-trening idziemy robić na siłownię, to normalnie ruszamy kontrolerami jakbyśmy robili bicki,
-kozacka muzyka,
-bardzo fajne walki z bossami
-jedyna gra w której zrobiłem true ending,
-co więcej Travis Touchdown to jebana sigma, wyzywa dziwki od dziwek, gdy ładuje mu się super atak krzyczy "die!" no i zna zapasy. Teraz by to nie przeszło,
no-more-heroes-travis-touchdown.gif

-jedyny minus to misje poboczne do grindowania kasy, żeby zrobić walkę z bossem. Mimo, że pomysłowe to trochę się trzeba po mieście objeździć.
Daje mocne 8,5/10 i jedynka i trójka wyrastają na moją ulubioną serię w grach. Jeszcze mi została 2 na switcha.

Game & Wario
Jest to przede wszystkim zbiór mini-gierek wykorzystujących możliwości konsoli: gra na dwóch ekranach, aparat, żyroskop itp. Zabawna i z fajną oprawą graficzną. Bardziej dla sprawdzenia. Daje 6/10. Recenzja poniżej.

eśli dobrze kojarzę jemu głosu użyczył Robin Atkin Downes, czyli Książe z PoP Warrior Within. On dobrze odgrywa badassów.
Nie kojarzyłem gościa, a PoP'a mam na długiej liście w backlogu. Na prawdę fajnie zrobił ten dubbing.
Muszę kiedyś sprawdzić, jedynki i dwójki niestety nie mam jak.
Fabuła i walka spoko. Jedynie warto przymknąć oko, że gra jeśli chodzi o otwarty świat, czy tam półotwarty to zatrzymała się w erze początków PS3. Ogólnie i tak polecam.

W moim retro kąciku znalazły się ostatnio dwie gry:
No More Heroes(konsola Nintendo WIIU).
Jak przystało na japończyków, wystrzelony i pokręcony świat seryjnych zabójców. W tym naszego bohatera Travisa Touchdowna, który został przypadkowo wkręcony w intrygę, przez piękną blondynkę... a reszta to historia.
-z samych mechanik to walka willotem i nunchako mega miodna,
-jakieś ficzery, że jak do nas dzwoni nasza "pracodawczyni", to normalnie pada przykładamy do ucha, bo tam są głośniczki :antonio:.
-robienie save'ów na kiblu,
-ładowanie katany ruchem "zwalenia".(na dole są analogi, pokazane, ale normalnie to machasz tak samo jak bohater wiilotem :lesnarhappy:)
travis-touchdown-no-more-heroes.gif

-trening idziemy robić na siłownię, to normalnie ruszamy kontrolerami jakbyśmy robili bicki,
-kozacka muzyka,
-bardzo fajne walki z bossami
-jedyna gra w której zrobiłem true ending,
-co więcej Travis Touchdown to jebana sigma, wyzywa dziwki od dziwek, gdy ładuje mu się super atak krzyczy "die!" no i zna zapasy. Teraz by to nie przeszło,
no-more-heroes-travis-touchdown.gif

-jedyny minus to misje poboczne do grindowania kasy, żeby zrobić walkę z bossem. Mimo, że pomysłowe to trochę się trzeba po mieście objeździć.
Daje mocne 8,5/10 i jedynka i trójka wyrastają na moją ulubioną serię w grach. Jeszcze mi została 2 na switcha.

Game & Wario
Jest to przede wszystkim zbiór mini-gierek wykorzystujących możliwości konsoli: gra na dwóch ekranach, aparat, żyroskop itp. Zabawna i z fajną oprawą graficzną. Bardziej dla sprawdzenia. Daje 6/10. Recenzja poniżej.

Widzę, że trójka jest w psplus więc z ciekawości odpalę.

Ma ktoś ps portal? Jak to śmiga? Zastanawiam się czy nie sprzedać steam decka i nie kupić portala, bo w sumie gram i tak w domu, mam wykupiony ps plus premium, a na steam decku gram tylko w wieśka 3, którego w sumie też mam na plejaku. Tylko zastanawia mnie płynność streamowania na portala

Ma ktoś ps portal? Jak to śmiga? Zastanawiam się czy nie sprzedać steam decka i nie kupić portala, bo w sumie gram i tak w domu, mam wykupiony ps plus premium, a na steam decku gram tylko w wieśka 3, którego w sumie też mam na plejaku. Tylko zastanawia mnie płynność streamowania na portala

Mam. Ja kupiłem za 200 Jurków jakiś czas temu tę biało czarną wersję. Ekran kozak, jak nie masz awaryjnego neta, to pograsz w multum gier ze swojej biblioteki lub z plusa (a jak, płać polaczku). Szybko się ładuje, na pełnej baterii pograsz kilka godzin. W sumie wieczorami jak już moja kobieta chce spać, to cisnę tylko na tym (za dnia jak oglada tv też).

Back