GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Untitled21.jpeg

Oryginał i wszystkie dodatki zrobione na Nightmare.

@Endrju Golara dobra starczy :korwinlaugh: potrenuję trochę i się odezwę bo narazie to nie mam podjazdu do Ciebie, ale muszę więcej pograć normalnymi zawodnikami bo póki co to ciągle karierę robię i rozwijam swojego zawodnika i realnymi zawodnikami nic nie gram. Chyba, że następnym razem zagramy swoimi zawodnikami z kariery to może mi lepiej pójdzie

@Endrju Golara dobra starczy :korwinlaugh: potrenuję trochę i się odezwę bo narazie to nie mam podjazdu do Ciebie, ale muszę więcej pograć normalnymi zawodnikami bo póki co to ciągle karierę robię i rozwijam swojego zawodnika i realnymi zawodnikami nic nie gram. Chyba, że następnym razem zagramy swoimi zawodnikami z kariery to może mi lepiej pójdzie
Luzik, polecam ogrywać sobie szybkie walki online, bo tam można wypróbować różnych zawodników. W rankedach prawie każdy bierze Connor'a, Topurie i Alexa więc można się znudzić dlatego ja też czasami ogrywam karierę online, ale póki co mam zawodnika tylko w kategorii lekkiej. Do następnego :tiphatb:

Back