Shoocker
Lejdis Fajt Najt
grałem i się jarałem jak pojebion.A kto pamięta X2 Wolverine's revenge z 2003? Mam duży sentyment do tej gry,ale chyba nie miała najlepszego przyjęcia.
View attachment 158309
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
grałem i się jarałem jak pojebion.A kto pamięta X2 Wolverine's revenge z 2003? Mam duży sentyment do tej gry,ale chyba nie miała najlepszego przyjęcia.
View attachment 158309
Z torrentow się pobierze kiedyś.Brat brata w dupę harataDodam, ze podobno jest wątek gejowski z Szablozębnym, domniemanym bratem Logana...
nikt nie napisał jeszcze głównej uwagi, nietrafiony aktor do tej roli, ten wygląda jak przeciętny pizdeusz
W punkt, nie tak powinien wyglądać wściekły zwierz. Sypneli by już lepiej dla Jackmana, wyjebali kolorowe kurwy. Przebudować system oraz mechanikę i już by to jakoś wyglądało.nikt nie napisał jeszcze głównej uwagi, nietrafiony aktor do tej roli, ten wygląda jak przeciętny pizdeusz

Daj znać jak Control, jedynka mi bardzo podeszła, ale Anal już nie ;)Dying Light the Beast w pudełku na PS5.
Control Resonant i Fire Emblem Fortune Wave dowiozły.
Nie mają litości dla portfela.
Następnym razem to Ty musisz być aktywnyjedynka mi bardzo podeszła, ale Anal już nie ;)
Dopiero w październiku, bo czekam na pudło, które opóźnili.Daj znać jak Control, jedynka mi bardzo podeszła, ale Anal już nie ;)
Z tego co widziałem w reckach walka jest przyjemna. W slasherach ciężko coś nowego wymyślić. Z tych co grałem w ostatnio to Batonetta 3 była mocno urozmaicona dziwnymi broniami i przyzwańcami oraz Astral Chain, gdzie kierowaliśmy dwiema postaciami na raz.Wygląda niestety jak zwykły hack and slash na sterydach.
gdzie kierowaliśmy dwiema postaciami na raz

Właśnie jestem na początku jedynki. To jak jest prowadzona historia tam, to jest taki miód. Aż się Blade przypomina.Z tego co widziałem w reckach walka jest przyjemna. W slasherach ciężko coś nowego wymyślić. Z tych co grałem w ostatnio to Batonetta 3 była mocno urozmaicona dziwnymi broniami i przyzwańcami oraz Astral Chain, gdzie kierowaliśmy dwiema postaciami na raz.