GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

1000059931.jpg

Parę gierek za mną w Stracrafta 2 i już się pojawił pierdolec w głowie, żeby rankedy grać. Ale jak widzę jak oni klikają szybko i ile się trzeba nauczyć to ja jebie. To już chyba Tekken łatwiejszy.
A propos, to w chuj fanu mi dają gierki w The Finals :bayan:

Przed chwilą skończyłem Astral Chain. Bardzo dobra gra, ale również mocno specyficzna. System walki wydaje się z początku prosty, ale wraz ze zdobywanymi legionami i ich rozwojem robi się skomplikowany.

Sporo jest podobieństw do innych gier Platinum Games jak Bayonetta, MGS Rising czy nawet Nier Automata.

Jest też trochę minusów jak np upierdliwe momentami sterowanie i pojebane skoki trudności - właśnie jestem po maratonie z finałowym bossem i powiem, że dawno nie widziałem tak taniego chujka z kilometrowym paskiem zdrowia.

Widać też, że twórcy mieli większe ambicje, ale specyfikacja pierwszego Switcha na to nie pozwoliła - to samo co z Bayonettą 3.

Ogólnie jak ktoś ma Switcha to polecam sprawdzić.

Z tym Wolverinem to "człowiek niby wiedział, ale się łudził mem". Dla mnie sam projekt wyglądu Logana jest tragiczny. Nie ma w nim nic z oryginału. Taka mocno ugrzeczniona, uwspółcześniona, złagodzona wersja.

nikt nie napisał jeszcze głównej uwagi, nietrafiony aktor do tej roli, ten wygląda jak przeciętny pizdeusz
W punkt, nie tak powinien wyglądać wściekły zwierz. Sypneli by już lepiej dla Jackmana, wyjebali kolorowe kurwy. Przebudować system oraz mechanikę i już by to jakoś wyglądało. :fjedzia:

Quake - Dawn of the Machine. Ale to było dobre!
Dawn of the Machine to oficjalny dodatek do jednego z prekursorów gatunku FPS. Gry, która po trzydziestu latach od wydania otrzymuje kolejne rozszerzenie.
Jest to najlepszy z oficjalnych dodatków w który powinien zagrać każdy fan gatunku. To co twórcy tam ugotowali, to jest majstersztyk.
Zdecydowanie polecam. 10/10
Zarówno podstawkę jak i wszystkie dotychczasowe dodatki mam skończone na nightmare. Tutaj trzeba się będzie dobrze napracować, bo bazowy poziom trudności jest zdecydowanie większy.

Wygląda niestety jak zwykły hack and slash na sterydach.
Z tego co widziałem w reckach walka jest przyjemna. W slasherach ciężko coś nowego wymyślić. Z tych co grałem w ostatnio to Batonetta 3 była mocno urozmaicona dziwnymi broniami i przyzwańcami oraz Astral Chain, gdzie kierowaliśmy dwiema postaciami na raz.

Z tego co widziałem w reckach walka jest przyjemna. W slasherach ciężko coś nowego wymyślić. Z tych co grałem w ostatnio to Batonetta 3 była mocno urozmaicona dziwnymi broniami i przyzwańcami oraz Astral Chain, gdzie kierowaliśmy dwiema postaciami na raz.
Właśnie jestem na początku jedynki. To jak jest prowadzona historia tam, to jest taki miód. Aż się Blade przypomina.

Back