Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
czyli to nie jądro Bioware jest winne spedalenia tej marki a sami oryginalni twórcy, niceNajpierw brak polonizacji, teraz to
![]()
Nowa generacja romansów w grach wideo?! Rywal Mass Effecta ze świetnym pomysłem
Nadchodzące RPG science fiction Exodus, rozwijane przez studio Archetype Entertainment pod przewodnictwem weteranów z BioWare, od początku zapowiada się na godnego, duchowego spadkobiercę uniwersum komandora Sheparda.www.ppe.pl

Najpierw brak polonizacji, teraz to
![]()
Nadchodzące RPG science fiction Exodus, rozwijane przez studio Archetype Entertainment pod przewodnictwem weteranów z BioWare, od początku zapowiada się na godnego, duchowego spadkobiercę uniwersum komandora Sheparda.www.ppe.pl

YupJak to brak polonizacji? Nie będzie języka polskiego? To potwierdzone?![]()

I tak wygląda jak drewnoNajpierw brak polonizacji, teraz to
![]()

Podziwiam za zacięcie, ja się wkręciłem w MGSy i zacząłem od remaku trójki. Miałem grać w jedynkę i dwójkę, ale jak zobaczyłem gameplay to stwierdziłem, że chuj mnie strzeli i sobie po prostu oglądam na YT cutscenki, żeby mieć pojęcie co się dzieje w czwórce.Zabawne bo jestem jakoś w połowie Ocariny na 3DS i ciężko się w to gra, szczególnie przez jeden analog w konsoli, a nie dwa. No i jebane zagadki.
A jedynka i dwójka nie ma remasteru?Podziwiam za zacięcie, ja się wkręciłem w MGSy i zacząłem od remaku trójki. Miałem grać w jedynkę i dwójkę, ale jak zobaczyłem gameplay to stwierdziłem, że chuj mnie strzeli i sobie po prostu oglądam na YT cutscenki, żeby mieć pojęcie co się dzieje w czwórce.

Bardziej to określają jako leniwe porty - jedynka jeszcze działa w jakiejś pojebanej rozdzielczości. Ogólnie nic nie zrobili ze sterowaniem.A jedynka i dwójka nie ma remasteru?
Przeciek się sprawdził - zapowiada się zacnie
No ale dziadkowi, dalej się chce grać w gry competitive ;(Ja ograłem remaster jedynki i czwórkę. Na tę drugą narzekają mocno, ale ja się bawiłem dobrze - co prawda jako metroidvania wypada słabo. Jeszcze Dread przede mną.kozak.
Ja jeszcze żadnego Metroida nie spróbowałem, jest na liście.
Ile godzin nabiłem swego czasu Tekken DR na PSPMoże jakbym nie miał nabite w parę miesięcy 300h w Tekkena, to bym już się pozbył trochę rzeczy z backloguNo ale dziadkowi, dalej się chce grać w gry competitive ;(
. A Ty w którego cisnąłeś?w trójkę się grało za dzieciaka, a w DR'a grałem w technikum u kumpla na PSP, bo był bananem i przynosił do szkoły hehe.Ile godzin nabiłem swego czasu Tekken DR na PSP. A Ty w którego cisnąłeś?
Dwie najlepsze części obok TTT.w trójkę się grało za dzieciaka, a w DR'a grałem w technikum u kumpla na PSP, bo był bananem i przynosił do szkoły hehe.
T8 bardzo spoko - pograłem ok 50h, ale przestałem, bo mam za duże zaległości na półce :D.Trochę grałem w 7, a teraz to katuję 8semkę(300h).