GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Ktoś kto ma switch 2 doradzi czy warto wziąć donkeykong bananza? Wygląda ciekawie ale mam lekkie wątpliwości, ale dobra cenę ogarnąłem i dlatego się waham
Jak lubisz platformówki to bierz. Gra jest ciekawa, bo można prawie wszystko rozwalić na mapce.

Jak lubisz platformówki to bierz. Gra jest ciekawa, bo można prawie wszystko rozwalić na mapce.
Jeszcze jest Zelda: Tears of the Kingdom, ale już w cenie raczej mneij okazyjnej. Ogólnie pewnie kiedyś i Zeldę ogarnę, ale na ten moment wolałbym coś krótszego bo Zelda to podobno 50+ godzin i niechce się przytłoczyć. A dodatkowo na Donkeykong dobra cena co dodatkowo zachęca, że po skończeniu po prostu puszczę dalej.

Ogólnie przyznam, że ograłem trochę betę CoD i nie wygląda to źle na switch. Ja rozumiem, że nie jest to poziom ps5, ale biorąc pod uwagę moc switcha i hybrydowość jest moim zdaniem na 4+.

Ktoś ogrywał MGS Delta? Podobno było słabo z optymalizacją na premierę i się zastanawiam czy połatali sensownie.

Jeszcze jest Zelda: Tears of the Kingdom, ale już w cenie raczej mneij okazyjnej. Ogólnie pewnie kiedyś i Zeldę ogarnę, ale na ten moment wolałbym coś krótszego bo Zelda to podobno 50+ godzin i niechce się przytłoczyć. A dodatkowo na Donkeykong dobra cena co dodatkowo zachęca, że po skończeniu po prostu puszczę dalej.
Kup obie, po problemie :jjsmile:

Z Zeldy będziesz zadowolony w chuj, także brać grę mniej dowaloną, zamiast tytułu AAA to tak trochę średnio... Chyba że przechodzisz gry na raz :suchykarol:

@Siwy25_1 już żeby nie spamować w innych tematach. Też ostatnio kupiłem na gogu za 15 ziko HOMM'a 3 i nawet zagrałem partyjkę online z kuzynem z Niemców. W ogóle jakie to jest łatwe to szok. Pomógł w tym chyba ten mod Horn of the Abbys.
Dlatego jakby ktoś był chętny to mu mogę spuścić wpierdol Wieżą hehe

No i jebać ten nowy remake.

1788377802855.png

i już wiem co omijać
:awesome:

Ktoś kto ma switch 2 doradzi czy warto wziąć donkeykong bananza? Wygląda ciekawie ale mam lekkie wątpliwości, ale dobra cenę ogarnąłem i dlatego się waham
DK jest strasznie wtórny. jeśli lubisz platformówki to polecam Super Mario Galaxy.

Zrobiłem wczoraj maraton w MGS3 Remake i skończyłem. Już wiem dlaczego ta gra jest tak wysoko w historii gier. Remake z tego co wiem bardzo wierny, ale w oryginał nie grałem. Jedynie można się przyczepić do UE5, które czasem dostaje sraczki. No i ten, który projektował walkę z Volginem i misje eskortowania Evy powinien wypierdalać do gułagu.

Zastanawiam się czy nie sięgnąć po jedynkę i dwójkę, ale zastanawiam się jak z grywalnością.

Back