GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Ktoś kto ma switch 2 doradzi czy warto wziąć donkeykong bananza? Wygląda ciekawie ale mam lekkie wątpliwości, ale dobra cenę ogarnąłem i dlatego się waham
Jak lubisz platformówki to bierz. Gra jest ciekawa, bo można prawie wszystko rozwalić na mapce.

Jak lubisz platformówki to bierz. Gra jest ciekawa, bo można prawie wszystko rozwalić na mapce.
Jeszcze jest Zelda: Tears of the Kingdom, ale już w cenie raczej mneij okazyjnej. Ogólnie pewnie kiedyś i Zeldę ogarnę, ale na ten moment wolałbym coś krótszego bo Zelda to podobno 50+ godzin i niechce się przytłoczyć. A dodatkowo na Donkeykong dobra cena co dodatkowo zachęca, że po skończeniu po prostu puszczę dalej.

Ogólnie przyznam, że ograłem trochę betę CoD i nie wygląda to źle na switch. Ja rozumiem, że nie jest to poziom ps5, ale biorąc pod uwagę moc switcha i hybrydowość jest moim zdaniem na 4+.

Jeszcze jest Zelda: Tears of the Kingdom, ale już w cenie raczej mneij okazyjnej. Ogólnie pewnie kiedyś i Zeldę ogarnę, ale na ten moment wolałbym coś krótszego bo Zelda to podobno 50+ godzin i niechce się przytłoczyć. A dodatkowo na Donkeykong dobra cena co dodatkowo zachęca, że po skończeniu po prostu puszczę dalej.
Kup obie, po problemie :jjsmile:

Z Zeldy będziesz zadowolony w chuj, także brać grę mniej dowaloną, zamiast tytułu AAA to tak trochę średnio... Chyba że przechodzisz gry na raz :suchykarol:

Back