Starvin' Marvin
ONE FC Middleweight
Ja lecę z Metaphor Refantazio a pomiędzy pierwsze metro ale ciągnie żeby w tle znów któreś pokemony odpalić 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Musiałbym w to grać, ale ja nie lubię zamkniętych mapek. Choć w sumie w pubg mam i otwarte mapy i zamknięte, w sumie jak CS... I tak gram tylko na otwartych mapachCo lepsze niż CS?!
To dawaj 1 vs 1Robie cię na miękko i wsadzam do wora w CS 1.6
![]()

pieniądze wzięte, poszedł przelew dla szoszonówA jak tam Panowie gra od pani Tokarczuk? Ktoś już ograł? Jak wrażenia?
A zatem czas na zmianę hobby albo ogrywanie starszych gier.No i chuj.
View attachment 151523

Mojej też, chyba, że wyjdzie nowy Clair, Divinity, RDR czy ch*j wie co jeszczeA zatem czas na zmianę hobby albo ogrywanie starszych gier.
Mojej kasy nie zobaczą![]()

Wiadomo, że będzie kusiło w niektórych przypadkach. Choć ja z ostatnim Dying Light i Tails of Iron 2 się trzymam. GTA też nie kupię bez względu jak zaawansowana będzie fizyka dupska Lucii.Mojej też, chyba, że wyjdzie nowy Clair, Divinity, RDR czy ch*j wie co jeszcze![]()

RIP fizyczne nośniki
Historyczna wręcz szansa żeby Xbox pierwszy raz od x360 ponownie zrównał się z Sony w najbliższej generacji jeśli pozostaną przy fizycznych nośnikach. Choc sam mam PS to trzymam kciuki żeby konkurencja na tym polu od xboxa się na rynku pojawiła. Natomiast bez dobrych Ex’ow gówno zrobią, Sony już zapowiedziało że ex’y w najbliższych latach będą tylko na ich konsolach, Microsoftowi zostaje Forza, Halo, Gearsy? Nie ma to podjazdu do tego co w swojej bibliotece będzie miało Sony, przynajmniej na tę chwilę.
Cena pamięci i dysków ssd na razie dobija jakikolwiek rozwój. Ceny będą zabójcze.Ciekawe jakie exy wyjdą na następne generację PS skoro teraz żadne nie wychodzą. Dla mnie Xbox przegrał poprzednia generację, a w tej już się nie poniósł. Najgorsze, że PS podąża jego drogą, a decyzja o braku nośników, choć nie jest zaskoczeniem, może dobić konsole. Na poważnie zastanawiam się nad zakupem dobrego PC zamiast PS6 w przyszłości.
Oczywiście że ceny będą wyjabane. Co już udowodnił steam machineCena pamięci i dysków ssd na razie dobija jakikolwiek rozwój. Ceny będą zabójcze.
Już fakt, że za pudełko w gta6 masz płacić dodatkowo 40 zł pokazuje, że od początku chęć przejścia na brak fizycznych nośników miał tylko dać więcej zarobić poprzez zabicie kosztów dystrybucji fizycznej. Oby zagłosowali portfelem i Sony przewaliło generację. Xbox musiał nauczyć się znacznym spadkiem na początku Xbox one, Sony chyba zamiast uczyć się na błędach innych sami chcą się o nich przekonać. Z drugiej strony Maraton już pokazał że ktoś tam na górze nie wie co robi. Dodam, że pomimo klapy Concord i Maraton nadal chcą iść w gry live service. Ja tam tym bardziej pójdę w PC lub Xboxa.Oczywiście że ceny będą wyjabane. Co już udowodnił steam machine
Mnie to rozwala jak sprzedają pudełko z grą, ale bez gry bo trzeba pobrać.Już fakt, że za pudełko w gta6 masz płacić dodatkowo 40 zł pokazuje, że od początku chęć przejścia na brak fizycznych nośników miał tylko dać więcej zarobić poprzez zabicie kosztów dystrybucji fizycznej. Oby zagłosowali portfelem i Sony przewaliło generację. Xbox musiał nauczyć się znacznym spadkiem na początku Xbox one, Sony chyba zamiast uczyć się na błędach innych sami chcą się o nich przekonać. Z drugiej strony Maraton już pokazał że ktoś tam na górze nie wie co robi. Dodam, że pomimo klapy Concord i Maraton nadal chcą iść w gry live service. Ja tam tym bardziej pójdę w PC lub Xboxa.
Już pomijając jak ludzie się rzucają na zbugowane gry na premierę, i to wszytko wykorzystują właśnie takie asy jak Sony. Doić ile się da z ilu się da. Kupiłem ps5 i gram w gry z ps4 bo nie ma w co, dramat. Dlatego ps6 nawet nie rozważam kupować. Złapie jakiegoś laptopa, gry są za darmo i gitara a te ich gry pedalskie excuslivy Sony
Na temat Xboxa się nie wypowiem bo nigdy nie miałem.Mnie już od dawna kusiło, żeby iść w lekkie retro i zakupić sobie Wii albo Vite. Albo nawet PS2. Tyle, że musiałbym pewnie jeszcze jakiś stary TV ogarnąć.Chuj im w dupę w sumie. Mam taką kupkę wstydu, która sięga jeszcze gier z PS2.
Chuj w te ich woke produkcję i brak CD.
Niech żyje PC, romy, emulatory, torrenty, studia niezależne, gry indie i POE2![]()
To najlepiej anbernica, bo nie dość że masz wszystko w jednym miejscu, to jeszcze są modele, które normalnie podpinasz do monitora. Jakie najlepsze? Nie wiem na YT jest w chuj recenzji.Mnie już od dawna kusiło, żeby iść w lekkie retro i zakupić sobie Wii albo Vite. Albo nawet PS2. Tyle, że musiałbym pewnie jeszcze jakiś stary TV ogarnąć.
Też kiedyś myślałem o Ambercicu. Co jest fajnego na Vicie? W ogóle kupujesz oryginały czy to jak z PSP, że każda przerobiona?To najlepiej anbernica, bo nie dość że masz wszystko w jednym miejscu, to jeszcze są modele, które normalnie podpinasz do monitora. Jakie najlepsze? Nie wiem na YT jest w chuj recenzji.
Aha i nie jest to najlepsza opcja, jak nie lubisz instalować samemu emulatorów i się z tym "bawić".

Nie, oryginałów nie kupuję bo już bym nie miał gdzie trzymać. Kolekcjonuję funko popy, trochę mangi i to chyba wystarczy.Też kiedyś myślałem o Ambercicu. Co jest fajnego na Vicie? W ogóle kupujesz oryginały czy to jak z PSP, że każda przerobiona?![]()

Xenoverse.jakieś opinie na temat tych nowszych gierek Dragon Ball? Trailery mnie nie przekonują, podobnie jak ceny. Ale niedługo będę się nudził i bym pograł w jakiegoś Dragon Balla. W którego warto?
Xenoverse.
Chociaż ostatni jaki grałem to był budokai tenkachi na PS2 :D
Bierz xenovrse 2 teraz jest promila za 20 zł z dodatkami na steam. Z innych Kakaroto ale to już RPG. Nowa gra wygląda na ten moment słabojakieś opinie na temat tych nowszych gierek Dragon Ball? Trailery mnie nie przekonują, podobnie jak ceny. Ale niedługo będę się nudził i bym pograł w jakiegoś Dragon Balla. W którego warto?
FighterZ. Robili ją twórcy Guilty Gear. Jedyny minus, że połowa rosteru jest za paywallem, ale to już niestety standard w bijatykach.jakieś opinie na temat tych nowszych gierek Dragon Ball? Trailery mnie nie przekonują, podobnie jak ceny. Ale niedługo będę się nudził i bym pograł w jakiegoś Dragon Balla. W którego warto?