Starvin' Marvin
ONE FC Middleweight
I jak oceniasz? Jeszcze w persony nie grałem ale pętla rozgrywki jest skrojona dla mnie więc o to się nie martwięPersona 3 mi zajeła ponad 60h. Piątka czeka w szafce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I jak oceniasz? Jeszcze w persony nie grałem ale pętla rozgrywki jest skrojona dla mnie więc o to się nie martwięPersona 3 mi zajeła ponad 60h. Piątka czeka w szafce.
Bardzo spoko. Klimat takiego szkolnego anime. Walka turowa zrobiona bardzo dobrze. Piątka podobno jeszcze lepsza. Ten Metaphor też mnie kusi, ale nie mam czasu teraz na takie duże gry.I jak oceniasz? Jeszcze w persony nie grałem ale pętla rozgrywki jest skrojona dla mnie więc o to się nie martwię
No to jak walka dowozi to będzie grane, czasu co prawda też nie mam ale może końca roku je ogramBardzo spoko. Klimat takiego szkolnego anime. Walka turowa zrobiona bardzo dobrze. Piątka podobno jeszcze lepsza. Ten Metaphor też mnie kusi, ale nie mam czasu teraz na takie duże gry.
szczególnie że mam takie natręctwo że wręcz skrobie ściany w grach więc u mnie każdy tytuł znacznie się rozciąga względem średniej na how long to beatWarto w chuj. Ja jeszcze w DLC nie grałem.Final Fantasy XVI w PS Plus. No i zajebiście.
Final Fantasy XVI w PS Plus. No i zajebiście.
Kolejne na liście razem z XV. Życia mi zabraknie w tym tempieWarto w chuj. Ja jeszcze w DLC nie grałem.
a Ty @vitas jeszcze piszesz ze warto w chuj 
Dorzucę do pieca. Przed chwilą skończyłem Pragmatęa Ty @vitas jeszcze piszesz ze warto w chuj![]()

Fajny tęczowy karabinek, chyba dziadzia zmieniasz obóz na stare lataView attachment 149495View attachment 149497
Ja tu się ludzi dopytuję, jak zdobyć mistrzostwo w danej broni, a tu się okazało, że już od dawna jestem w czołówce... To teraz do top 15 się dostać![]()

a w przerwach jak chce coś na szybko to zacząłem z Metro 2033 no ale tutaj to wiadomo ze klasykBardzo spoko. Klimat takiego szkolnego anime. Walka turowa zrobiona bardzo dobrze. Piątka podobno jeszcze lepsza. Ten Metaphor też mnie kusi, ale nie mam czasu teraz na takie duże gry.
właśnie Persona wpadła do gamepassa. Kusicie diobły na jakiegoś rpga 60+hSkończyłem BG3 więc zabrałem się za prezenty od żony i ruszyłem z Metaphor ReFantazio i póki co jest spoko. Co prawda prolog trwający 4h mnie zaskoczył ale stylistyka, kreatywna fabuła z kilkoma fajnymi pomysłami, zapowiadający się ciekawie system rozwoju bohaterów oraz gameplay loop totalnie w moim stylu sprawia ze będzie granea w przerwach jak chce coś na szybko to zacząłem z Metro 2033 no ale tutaj to wiadomo ze klasyk

Jak jest możliwość sprawdzenia w ramach abonamentu to się nie zastanawiaj, bo warto.właśnie Persona wpadła do gamepassa. Kusicie diobły na jakiegoś rpga 60+h![]()
Spokojnie będzie gorzejZacząłem grać w 007 First Light i pierwsze wrażenia po jakichś 2h mam bardzo dobre.
No chyba że podobały Ci się hitmany to wtedy pewnie będziesz zadowolony 

Grałem tylko w dwa pierwsze. Jeśli chodzi o te sekcje skradane to póki co mobki są głupie jak ten banderowski pomiot na Cohones.Spokojnie będzie gorzejNo chyba że podobały Ci się hitmany to wtedy pewnie będziesz zadowolony
![]()
Dishonored jest zajebiste, można też grać jak Rambo i wpływa to na zakończenie.Wczoraj ściągnąłem dishonored bo lubię skradanki i chciałem spróbować tego tytułu, w między czasie włączyłem Dome Keeper. Jak to gówno wciąga, chciałem zrobić misję dostarczenia 200 surowców do bazy, nie dość, że straciłem 4 godziny życia to jeszcze nie dałem rady tego zrobić.
Chuj mi do dupy![]()
aż boję się instalować a leży na dyskuWczoraj ściągnąłem dishonored bo lubię skradanki i chciałem spróbować tego tytułu, w między czasie włączyłem Dome Keeper. Jak to gówno wciąga, chciałem zrobić misję dostarczenia 200 surowców do bazy, nie dość, że straciłem 4 godziny życia to jeszcze nie dałem rady tego zrobić.
Chuj mi do dupy![]()
mega cozy gierka na odstresowanie jak lubisz górnictwoaż boję się instalować a leży na dysku

Dishonored kozak graWczoraj ściągnąłem dishonored bo lubię skradanki i chciałem spróbować tego tytułu, w między czasie włączyłem Dome Keeper. Jak to gówno wciąga, chciałem zrobić misję dostarczenia 200 surowców do bazy, nie dość, że straciłem 4 godziny życia to jeszcze nie dałem rady tego zrobić.
Chuj mi do dupy![]()

chodziłem do technikum górniczego...mega cozy gierka na odstresowanie jak lubisz górnictwo![]()

www.notebookcheck.pl
Zacząłem grać w 007 First Light i pierwsze wrażenia po jakichś 2h mam bardzo dobre.
Spokojnie będzie gorzejNo chyba że podobały Ci się hitmany to wtedy pewnie będziesz zadowolony
![]()
Ja zawsze to w pizdu wyłączam.Brak wspomagania celowania to jebany skandal.
Ja zawsze to w pizdu wyłączam.
Lata wprawy, bo gram na konsoli już z 18 lat. Ten auto aim mnie wkurwia, bo namierza czasami nie tego wroga, którego chcę.To naprawdę nie wiem jak dajesz radę grać na konsoli w strzelanki. Na myszce to co innego, ale na padzie to dramat.