GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Bardzo spoko. Klimat takiego szkolnego anime. Walka turowa zrobiona bardzo dobrze. Piątka podobno jeszcze lepsza. Ten Metaphor też mnie kusi, ale nie mam czasu teraz na takie duże gry.
No to jak walka dowozi to będzie grane, czasu co prawda też nie mam ale może końca roku je ogram :beczka: szczególnie że mam takie natręctwo że wręcz skrobie ściany w grach więc u mnie każdy tytuł znacznie się rozciąga względem średniej na how long to beat

1000049021.jpg
:muttley:

1000063003.jpg
1000063002.jpg

Ja tu się ludzi dopytuję, jak zdobyć mistrzostwo w danej broni, a tu się okazało, że już od dawna jestem w czołówce... To teraz do top 15 się dostać :jjsmile:

Uszanowano Pany! :tiphatb:
Jeśli nie macie jeszcze planów na początek lipca, to serdecznie zapraszam na myślę ciekawe wydarzenie, którego nieskromnie pisząc jestem pomysłodawcą oraz współorganizatorem. W klubie Komodo u Oskara Piechoty w Gdańsku organizujemy turniej w UFC 5 na PlayStation 5.
Do wygrania nagroda główna tj. PS5 oraz najnowsze UFC 6 w wersji Ultimate.
Dodatkowo:
- pakiet startowy od Monstera dla każdego uczestnika
- ciuchy od Manto
- prawdopodobnie jakaś dieta od BodyChiefa i karnety/wejściówki do Komodo na dowolne treningi
Wpisowe to 100 zł, a liczba miejsc ograniczona. Jeśli ktoś ma ochotę pogierczyć, fajnie spędzić czas i dodatkowo coś wygrać, to poniżej wrzucam link do strony oraz zapisów.
IMG-20260605-WA0002.jpg

Skończyłem BG3 więc zabrałem się za prezenty od żony i ruszyłem z Metaphor ReFantazio i póki co jest spoko. Co prawda prolog trwający 4h mnie zaskoczył ale stylistyka, kreatywna fabuła z kilkoma fajnymi pomysłami, zapowiadający się ciekawie system rozwoju bohaterów oraz gameplay loop totalnie w moim stylu sprawia ze będzie grane :antonio: a w przerwach jak chce coś na szybko to zacząłem z Metro 2033 no ale tutaj to wiadomo ze klasyk

Bardzo spoko. Klimat takiego szkolnego anime. Walka turowa zrobiona bardzo dobrze. Piątka podobno jeszcze lepsza. Ten Metaphor też mnie kusi, ale nie mam czasu teraz na takie duże gry.
Skończyłem BG3 więc zabrałem się za prezenty od żony i ruszyłem z Metaphor ReFantazio i póki co jest spoko. Co prawda prolog trwający 4h mnie zaskoczył ale stylistyka, kreatywna fabuła z kilkoma fajnymi pomysłami, zapowiadający się ciekawie system rozwoju bohaterów oraz gameplay loop totalnie w moim stylu sprawia ze będzie grane :antonio: a w przerwach jak chce coś na szybko to zacząłem z Metro 2033 no ale tutaj to wiadomo ze klasyk
właśnie Persona wpadła do gamepassa. Kusicie diobły na jakiegoś rpga 60+h :link:

Wczoraj ściągnąłem dishonored bo lubię skradanki i chciałem spróbować tego tytułu, w między czasie włączyłem Dome Keeper. Jak to gówno wciąga, chciałem zrobić misję dostarczenia 200 surowców do bazy, nie dość, że straciłem 4 godziny życia to jeszcze nie dałem rady tego zrobić.
Chuj mi do dupy :showdatass:

Spokojnie będzie gorzej :redford: No chyba że podobały Ci się hitmany to wtedy pewnie będziesz zadowolony :fjedzia:
Grałem tylko w dwa pierwsze. Jeśli chodzi o te sekcje skradane to póki co mobki są głupie jak ten banderowski pomiot na Cohones.
Wczoraj ściągnąłem dishonored bo lubię skradanki i chciałem spróbować tego tytułu, w między czasie włączyłem Dome Keeper. Jak to gówno wciąga, chciałem zrobić misję dostarczenia 200 surowców do bazy, nie dość, że straciłem 4 godziny życia to jeszcze nie dałem rady tego zrobić.
Dishonored jest zajebiste, można też grać jak Rambo i wpływa to na zakończenie.

aż boję się instalować a leży na dysku

Dishonored kozak gra :conorsalute:

Zacząłem grać w 007 First Light i pierwsze wrażenia po jakichś 2h mam bardzo dobre.

Brak wspomagania celowania to jebany skandal. Odechciało mi się w to grać.. A tyle dobrych opinii...
Spokojnie będzie gorzej :redford: No chyba że podobały Ci się hitmany to wtedy pewnie będziesz zadowolony :fjedzia:

Dokładnie, teraz mam wrażenie że to taki typowy Hitman.

To naprawdę nie wiem jak dajesz radę grać na konsoli w strzelanki. Na myszce to co innego, ale na padzie to dramat.
Lata wprawy, bo gram na konsoli już z 18 lat. Ten auto aim mnie wkurwia, bo namierza czasami nie tego wroga, którego chcę.
Zresztą TPS-y to mój ulubiony gatunek jeśli chodzi o skilla, bo lubię sobie coś odpalić na hardzie. Np Gearsy, Uncharted, TLoU, Max Payne.

Back