Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na PS store też jest promocja na tę serię. Która część jest najlepsza? Nigdy nie grałem w żadnego DMC, ale lubię slashery.
3,5,4,1,DMC,2Na PS store też jest promocja na tę serię. Która część jest najlepsza? Nigdy nie grałem w żadnego DMC, ale lubię slashery.

Zachęciłeś. Pamiętam jak ogrywałem Dynasty Warriors na PS2, albo PS3. Walki z generałamiSkończyłem wczoraj Hyrule Warriors i powiem, że bardzo spoko gra jak się przymknie oko na monotonie. Postaci jest sporo, tryb fabularny ma swoje naprawdę dobre momenty i ogólnie jest tu syndrom "jeszcze jednej" misji.
Switch ma sporo takich gier, które są czystym konsolowym doświadczeniem jak dwie czy trzy generacje temu. Tego mi brakuje dzisiaj u Sony.

where winds meet

wygląda jak kolejne chińskie gówno pod grindowanie 1000h. Będziesz grał na wakacjach w Stanach?Aha, bo wczoraj wrzuciłem screeny z where winds meet na androida do Hydeparku, zamiast tu, ale to nieważne, łapcie parę innych screenów
View attachment 147347
View attachment 147348można grać jako ananas, czy zwykły człowiek... View attachment 147349
View attachment 147350
... Ale musieli też dodać opcje dla lgbt Żeby sie hajs zgadzał, więc nawet mejkap można se dorzucić i grać miękką fają.
Inna sprawa że to Azjaci, tam lgbt to trochę inny aspekt kulturowy... Szkoda.
View attachment 147351
Dzięki czemu nawet badass może wam zagrać na flecie
View attachment 147352
Pierwszy miniboss.
View attachment 147353
Ogólnie gierka wymiata, Osoby lubiące mange Czy anime powinny se odpalić i chyba z miejsca wskoczyć na głęboką wodę... Warto. Dziwne dialogi, dziwne efekty, napierdalanki i szukanie znajdziek - wszystko jest. Nawet system walki to full RPG, wybieramy trudność walk, od łatwych po trudne, a walki trudne mają trzy stopnie trudności
System podpowiedzi też ma trzy stopnie, od full info po "chyba tam, siedem kilometrów na północ". Ogólnie wygląda na full RPG na telefon... Szok
View attachment 147355View attachment 147356
View attachment 147357
View attachment 147358

Dobre to. Przeszedłem prawie wszystkie kampanie, chyba tylko końcówka Eldarów mi została ale nie skończyłem.
Ale wtedy to juz trzeba zapłacić...Dobre to. Przeszedłem prawie wszystkie kampanie, chyba tylko końcówka Eldarów mi została ale nie skończyłem.
Jest przynajmniej jeden dodatek, który mocno poprawia grę więc warto jakiś bundle wziąć.
Polecam.

Ja od Forz 4,5 się odbiłem bo jakoś nie potrafię ogarnąć mechaniki gdzie dostaje co 5 minut auta warte miliony ale chyba jestem już stary i zgrzybiałyMiałem przysiąść grubiej do grania w weekend, ale Księżyc Komanczów wciągnął mnie jak bagno.
Chwilę pograłem w nową Forze i jest bardzo fajnie, Japonia robi wrażenie i z moim słabym skillem w samochodówkach musiałem się w pierwszym wyścigu spiąć, żeby dostać się na podium.
Pragmata też bardzo fajna po pierwszej godzinie.
Miałem jeszcze obczaić Patapony, ale brakło czasu.
brakuje mi takiego Test Drive Unlimited 1 gdzie zakup superauta to było wydarzenie i przemyślana decyzja. Ciekawe jak tam Solar Crown zipie