vitas
KSW Heavyweight
Na czym grasz?Kurwa, ilość mechanik w tym Crimson Desert jest pojebana
Pomimo trochę drewnianej walki to combosy i slamy sie pięknie skleja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na czym grasz?Kurwa, ilość mechanik w tym Crimson Desert jest pojebana
Pomimo trochę drewnianej walki to combosy i slamy sie pięknie skleja
PS 5, tryb równowagi śmiga stabilnie, pobawiłem sie trochę ustawieniami HDR z jakiś poradników z reddita i jest całkiem nieźle.Na czym grasz?
Łyknąłeś 1 kwietniaPS6 anulowane, Sony stawia na PSSR i ogłasza koniec ograniczeń fizycznego sprzętu
Sony nawet nie zdążyło zapowiedzieć PlayStation 6, a projekt już został anulowany. Mark Cerny przekazał, że współpraca z AMD oraz rozwój projektu zostały zakończone, a Sony stawia przyszłość sprzętu na obecną konsolę. PlayStation 5 Pro pozostaje flagową konsolą, która najwięcej zyska na nowej strategii ze względu na dalszy rozwój PSSR.

To ja Was chłopaki sprawdzałem, fanboje,Łyknąłeś 1 kwietnia![]()
Nie grałem, nie wiem.Dobre to, grałeś?
Gdzie jest za taką cenę?warto wydać już te 150zł
Zacząłem w tym tygodniu ale tylko pięć godzin mam więc w grze na taką skalę jeszcze ciężko ocenić.Co powiecie o Crimson Desert? Widziałem, że sporo aktualizacji, słuchają graczy, warto wydać już te 150zł czy jeszcze czekać?
Skurwysyństwo tak wielkie że może przytłoczyć ale gra się rozkręca gdzieś po 15 godzinach,jeżeli masz pytan więcej to wal śmiało,świetny system walki,fabuła hmm sztampowa ale ja się Zelda jaralem a tam fabuły za grosz,grafika cud malinaCo powiecie o Crimson Desert? Widziałem, że sporo aktualizacji, słuchają graczy, warto wydać już te 150zł czy jeszcze czekać?
No ja mam problem z takimi grami, że się szybko nudzę(oczywiście mam wyjątki), gra wygląda ciekawie, klimat mi siedzi, cena niekoniecznie, dlatego póki co nie kupiłem.Skurwysyństwo tak wielkie że może przytłoczyć ale gra się rozkręca gdzieś po 15 godzinach,jeżeli masz pytan więcej to wal śmiało,świetny system walki,fabuła hmm sztampowa ale ja się Zelda jaralem a tam fabuły za grosz,grafika cud malina
Tutaj od chuja do roboty jest,tylko tu trzeba samemu się prowadzić,mało co wyjaśniają jeżeli chodzi o mechaniki gryNo ja mam problem z takimi grami, że się szybko nudzę(oczywiście mam wyjątki), gra wygląda ciekawie, klimat mi siedzi, cena niekoniecznie, dlatego póki co nie kupiłem.
PolecamDarkest Dungeon
Pograłem godzinę i chyba już rozumiem dlaczego ta gra prawie zabiła serie. Zero eksploracji, zero zarządzania ekwipunkiem, bronie zmienia się jak w Doomie i horroru wcale nie czuć. Z plusów fajnie zrobiona walka wręcz. Ogólnie jakbym grał w Dead Rising, a nie RE.
Jeszcze zależy którą kampanie wybrałeś, Leona jeszcze jakoś się broni ale i tak ta całość to gówno i dla mnie nie istnieje.Pograłem godzinę i chyba już rozumiem dlaczego ta gra prawie zabiła serie. Zero eksploracji, zero zarządzania ekwipunkiem, bronie zmienia się jak w Doomie i horroru wcale nie czuć. Z plusów fajnie zrobiona walka wręcz. Ogólnie jakbym grał w Dead Rising, a nie RE.
Właśnie Leonem zacząłem grać. Chyba inni ludzie to pisali, bo mało Leona w Leonie. Nie ma tego pazura i czerstwego dowcipu. Ta laska co z nim biega ma spore cycki i to jedyne co ją wyróżnia. W necie czytałem, że kampania Ady jest strawna, a Chrisa i Sherry do zaorania.Jeszcze zależy którą kampanie wybrałeś, Leona jeszcze jakoś się broni ale i tak ta całość to gówno i dla mnie nie istnieje.
Może z nastawieniem innym lepiej by się w to grało, w coopie też. To już czysta strzelanka, coś co było z umiarem w 4, w 5 już szli na pełnej. I takie kombo dali w 6Właśnie Leonem zacząłem grać. Chyba inni ludzie to pisali, bo mało Leona w Leonie. Nie ma tego pazura i czerstwego dowcipu. Ta laska co z nim biega ma spore cycki i to jedyne co ją wyróżnia. W necie czytałem, że kampania Ady jest strawna, a Chrisa i Sherry do zaorania.
Ady nigdy nie robiłem bo nie dałem rady, usunąłem po Chrisie.Jedyneczka zajebista, niedawno dwójkę z dodatkami kupiłem i się będę brał bo właśnie skończyłem Marvel Midnight sunDarkest Dungeon niecałe 12 zł
Promki w MS store.
Darkest Dungeon niecałe 12 zł, a RE6 za 21.
Za tyle można sprawdzić.