Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trzeba czekać na recenzję nie sponsorowaną. Nie wygląda to źle, ale też może być błędów multum. Ja fanem otwartych światów niezbyt jestem więc o tej grze wiem dopiero od kilku dni.Ale pompują to Crimson Desert. Ciekawe czy to nie będzie to największa klapa od dawna, bo ci Koreanczycy zachowują się jakby byli co najmniej drugim Rockstarem.

Wygląda bardzo dobrze, aż za dobrze. Nie ma wcale gameplayów z PS5 i XSX. Embargo na recenzje schodzi dopiero dzień przed premierą. Zalatuje trochę gameplayem z kosmicznego PC, na który stać tylko garstkę. A błędów też może być najebane. Świat ma być tak duży, że przejście na drugi koniec ma zająć podobno 6h - i tu pytanie czy nie będzie to wydmuszka. Z tego co widzę ludzi pojebało z preorderami.Trzeba czekać na recenzję nie sponsorowaną. Nie wygląda to źle, ale też może być błędów multum. Ja faenem otwartych światów niezbyt jestem więc o tej grze wiem dopiero od kilku dni.![]()
Jeden streamer z Hiszpani się wysprzęglił na streamie z paru rzeczy.Ale pompują to Crimson Desert. Ciekawe czy to nie będzie to największa klapa od dawna, bo ci Koreanczycy zachowują się jakby byli co najmniej drugim Rockstarem.
Brak o stanie na konsolach już o tym dużo mówi (przykład cyberpunk) rzucanie się na grę która jest zagadką to duży błąd no ale jak ktoś chce to jego sprawa i pieniądze. Mnie tylko wtedy bawi płacz tych ludzi.Wygląda bardzo dobrze, aż za dobrze. Nie ma wcale gameplayów z PS5 i XSX. Embargo na recenzje schodzi dopiero dzień przed premierą. Zalatuje trochę gameplayem z kosmicznego PC, na który stać tylko garstkę. A błędów też może być najebane. Świat ma być tak duży, że przejście na drugi koniec ma zająć podobno 6h - i tu pytanie czy nie będzie to wydmuszka. Z tego co widzę ludzi pojebało z preorderami.
I tu już mnie odrzuca takie info o czasie.Gierka na grube godziny, po 50 godzinach dalej był w akcie 1.
Świetny system walki.
Fabuła ma być tylko tłem do napierdalanki.
Looting i ekwipunek tragiczny w obsłudze.
Ten dlss wygląda jak spierdolone filmiki ai z twiterra.Niezła beka z tego DLSS.
View attachment 142821
View attachment 142822
View attachment 142823
View attachment 142824

kopiuj wklej każdy będzie taki sam, każdy piękny, to kompletnie zedrze styl grafiki z gierNie wiem. Tragicznie to wygląda. Ta grafika jakaś rozmyta.
Mi to się wydaję, że co raz więcej korpo-molochów tworzących gry zacznie upadać. Wszystko zatoczy koło, a ze zgliszczy wyłonią się ludzie z pasją bez presji tabelki w excelu, genderowania, czy innego gówna które psuje branże. Co raz częściej małe studia ucierają nosa kolosom.kopiuj wklej każdy będzie taki sam, każdy piękny, to kompletnie zedrze styl grafiki z gier
by nie na pusto
![]()
Ekipa expedition33 pokazali miejsce w szeregu ubisoftowi czy innych yoteiów.Mi to się wydaję, że co raz więcej korpo-molochów tworzących gry zacznie upadać. Wszystko zatoczy koło, a ze zgliszczy wyłonią się ludzie z pasją bez presji tabelki w excelu, genderowania, czy innego gówna które psuje branże. Co raz częściej małe studia ucierają nosa kolosom.

W opiniach zarzuty że chcieli zrobić zbyt dużo mechanik a żadna z wyjątkiem satysfakcjonującego systemu walki nie jest dość dobrze dopracowana. Czas pokaże czy za rok gra będzie lepsza i warta uwagi.6,5 na PPE. Musi to być konkretny kasztan.Crimson desert średniakiem który wielu może znudzić po 10 godzinach, a fabuła jest na miniumum 60 godzin, z pobocznymi i czyszczeniem mapy pewnie z 3 razy więcej. Konieczność grindu bo walki z bossami męczące. Ja odpadam, do tego porównania do RDR2 w świecie fantasy oraz single player MMORPGW opiniach zarzuty że chcieli zrobić zbyt dużo mechanik a żadna z wyjątkiem satysfakcjonującego systemu walki nie jest dość dobrze dopracowana. Czas pokaże czy za rok gra będzie lepsza i warta uwagi.
Pragmata za rogiem6,5 na PPE. Musi to być konkretny kasztan.

Saros w następnym miesiącu. Co do Pragmaty to demo ciekawe, ale czy się nie znudzi taki typ rozgrywki przez te kilkanaście godzin?Pragmata za rogiem![]()

Gra ma też niby tłumaczenie ai na odpierdol, długość wraz z nudną po kilku godzinach rozgrywkąCrimson desert średniakiem który wielu może znudzić po 10 godzinach, a fabuła jest na miniumum 60 godzin, z pobocznymi i czyszczeniem mapy pewnie z 3 razy więcej. Konieczność grindu bo walki z bossami męczące. Ja odpadam, do tego porównania do RDR2 w świecie fantasy oraz single player MMORPGW opiniach zarzuty że chcieli zrobić zbyt dużo mechanik a żadna z wyjątkiem satysfakcjonującego systemu walki nie jest dość dobrze dopracowana. Czas pokaże czy za rok gra będzie lepsza i warta uwagi.
Pompowali ten balonik a już nawet goty leciały teksty. To wszytko zbyt dobrze wyglądało , moje zainteresowanie minęło raczej. Może kiedyś się sprawdzi.Centralnie, to jakiś wytwór LGBT, a firma zbankrutuje po wypuszczeniu jednej gry - inna sprawa że to pewnie celowe. Bez znaczenia, choć pewnie kilku młodych poczuje zew koniny...