GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Ja w ME kupiłem. Tu tylko serwis. Jakby było u nich kupione to teoretycznie powinni.
Oby zrobili :conorsalute: Jaki średni czas na to wszytko?
Nie chcę zapeszac ale ja czwórkę i piątkę miałem na premierę i z żadną nigdy nie było problemu ... I żadnej nawet nie czyściłem :boystop:
4 fat rozebrałem całą, wymieniłem termopady, pastę taki komplet. Po złożeniu zostało garść śrubek i guzik włączania nie działał. :mamed: A i tak maszyna nie do zajechania.

Mają dwa tygodnie od czasu odebrania sprzętu by sprawdzić. Ja wysłałem w tamtym tygodniu.

PS4 to czołg nie do zajechania przy 5.
Czołg dobre określenie. Ps5 raczej nie przeżyje czwóreczki. Wygląd również na korzyść poprzednika. W 5 jedyne na plus to łatwe czyszczenie.

Bez spojlerów! cisnąłem wczoraj prawie 6 godzin i powiem , że jest bardzo dobrze. Połączenie części 7 i 4 jak komuś siadły to również się spodoba. Błędów technicznych na razie nie mam, no i obowiązkowo na słuchawkach. :bleed:
Na jakim poziomie trudności grasz ?

Długa jest ta sekcja znana z materiałów promocyjnych? Tzn ta z chowaniem się przed tą pokraką. Zastanawiam się ile par pieluchomajtek kupić.
Początek Grace jest ciężki bo w zasadzie jedziesz na oparach z zasobami, później robi się ciekawie z craftingiem. Takich turbo strasznych momentów nie ma ale niektóre momenty powodują frustrację i niepotrzebne zgony (bo są oskryptowane ścieżki ucieczki i akcja z oknami z Leonem). Na szczęście nie ma ich zbyt dużo. Parę fajnych retrospekcji aż miałem gęsią skórkę :antonio: Nie nazwałbym najlepszą częścią ale zajebiste zwieńczenie historii no i nie do końca liniowa fabuła :jjsmile: Bawiłem się przednio :redford:
Edit.
Odpowiadając na pytanie nie jest długa ścieżka z pokraką, ale będziesz się z nią bawił więcej niż 1 raz.

Chyba muszę przez parę dni unikać tego działu bo robicie strasznego smaka :DC:

Yt jeszcze gorszy bo tam w tytułach filmików walą spoilery - ja się kiedyś tak naciąłem z Gow 2018.

Chyba muszę przez parę dni unikać tego działu bo robicie strasznego smaka :DC:

Yt jeszcze gorszy bo tam w tytułach filmików walą spoilery - ja się kiedyś tak naciąłem z Gow 2018.
Ja na twiterze obejrzałem z dwa filmiki i teraz cała zakładka "dla Ciebie" zajebana spoilerami.

Ja na twiterze obejrzałem z dwa filmiki i teraz cała zakładka "dla Ciebie" zajebana spoilerami.
Elonowi dawno się pojebało z tym algorytmem. U mnie spokój bo już dawno przestałem obserwować to słodko pierdzące kółeczko wzajemnej adoracji z giereczkowa na X.

Nie mam w ogóle mediów społecznościowych i nie dopadły mnie żadne spojlery. Prawda też jest taka że nie ogarniam jakie to przecieki miałyby zepsuć grę po ich przeczytaniu :travolta: Fajnie byłoby gdyby wypuścili jakiegoś DLC
najlepiej ze ścieżką Chrisa lub jego teamu wilkow jak przebywali drogę do ARK :goldi:

Prawda też jest taka że nie ogarniam jakie to przecieki miałyby zepsuć grę po ich przeczytaniu :travolta: Fajnie byłoby gdyby wypuścili jakiegoś DLC
Mamy to! Ja się przed chwilą z yt dowiedziałem, że Leon będzie miał spotkanie bliskiego stopnia z pewną ikoną serii.
Choć przez to zacząłem jarać się bardziej.

A w ogóle to zapomniałem, że to mam :mamed:

4aa3e227-7afb-48aa-8dda-2eb2a33ef59a.jpg

Skończone :antonio: Kurde mówią, że to najlepszy Resident no ale jakoś sam nie wiem. Jest kozak a moje ścisłe top kolejność bez znaczenia 1,2,4 requiem. Bije na głowę 7,8 w sumie są tu wszystkie części po trochę z każdej. Podczas gry nie miałem żadnych błędów bugów czy innego dziadostwa a aktualizacji nadal nie ma więc taki produkt na premierę to rzadkość ostatnio. Żadnego pedalstwa woke to kolejny plus. Dialogi i filmy super zrobione. Brawa dla Capcom polecam:jon:
1000037746.jpg

Skończone :antonio: Kurde mówią, że to najlepszy Resident no ale jakoś sam nie wiem. Jest kozak a moje ścisłe top kolejność bez znaczenia 1,2,4 requiem. Bije na głowę 7,8 w sumie są tu wszystkie części po trochę z każdej. Podczas gry nie miałem żadnych błędów bugów czy innego dziadostwa a aktualizacji nadal nie ma więc taki produkt na premierę to rzadkość ostatnio. Żadnego pedalstwa woke to kolejny plus. Dialogi i filmy super zrobione. Brawa dla Capcom polecam:jon:View attachment 141838
Zgadam się Reqiem nie jest to najlepszy Resident ale daje sporo frajdy. Mogliby kurwa zrobić w końcu remake 1 :boystop:

Zgadam się Reqiem nie jest to najlepszy Resident ale daje sporo frajdy. Mogliby kurwa zrobić w końcu remake 1 :boystop:
Jest kilka rzeczy które mi się nie podobały. Remake ma być CV pierw, ale pewnie zrobią bo to dobrze im idzie.

głupota Grace która boi się wszystkiego, ucieka przed Victorem i nagle idzie z nim w pizdu bo Leon postrzelił mutanta dziewczynkę który by ją zjadł. Postać tego Zeno podrabiańca Weskera i z nim nawet walki nie było. Hunk pojawił się na 3 minuty a szkoda bo mogli dać mu więcej czasu. Na początku gra lepiej wyglądała, ale na końcu widać jakby twórcy nie mieli zbytnio pomysłu. Wybór zakończenia też nie potrzebny no chyba, że chcieli grać na emocjach śmiercią Leona. No i właśnie finałowa walka średnia, szybka i łatwa jak i inni bossowie.

Jest kilka rzeczy które mi się nie podobały. Remake ma być CV pierw, ale pewnie zrobią bo to dobrze im idzie.

głupota Grace która boi się wszystkiego, ucieka przed Victorem i nagle idzie z nim w pizdu bo Leon postrzelił mutanta dziewczynkę który by ją zjadł. Postać tego Zeno podrabiańca Weskera i z nim nawet walki nie było. Hunk pojawił się na 3 minuty a szkoda bo mogli dać mu więcej czasu. Na początku gra lepiej wyglądała, ale na końcu widać jakby twórcy nie mieli zbytnio pomysłu. Wybór zakończenia też nie potrzebny no chyba, że chcieli grać na emocjach śmiercią Leona. No i właśnie finałowa walka średnia, szybka i łatwa jak i inni bossowie.
To co dałeś w spoiler jest potencjałem na DLC-ki. Ja się tak wkręciłem w RE że zastanawiam się czy nie odpalić x360 żeby pograć w 5 i 6 :pociesznymirek:

Na dlc to pewnie będzie to co pisałeś dużo wyżej i było by to ok. No chyba, że to na 10 cześć. 5 i 6 kurwa nie cierpię tego :korwinlaugh:
Ja też nie przepadam, pamiętam że 6 to był szok jak bardzo spłycili rozgrywkę :beczka: Ale chuj trzeba będzie ograć jak skończę KCD2 z dodatkami, no chyba że Crimson Desert okaże się dobre :fjedzia:

Back