GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Zgadzam się całkowicie. Tak naprawdę jak obejrzałeś ich kilka filmików to można powiedzieć że obejrzałeś wszystkie. Argumentacja za każdym razem podobna, wypłakiwanie się o elementy które często nie mają znaczenia w rozgrywce, o błędy na które trzeba patrzeć przez lupę.
No ale winę za to ponosi sama branża gier bo wszechobecne wciskanie poprawności, ciepłych, murzynów, spłycanie mechanik tak by małpa z padem dała radę, klepanie tytułów taśmowo i na jedno kopyto, dramat optymalizacyjny, tragiczny stan gier na premierę.. to wszystko powoduje że gracze są wkurwieni i szukają kogoś kto ten wkurw wykrzyczy i z kim będą mogli się zgodzić. No i mają swoich ludologów :usunto:
Najlepsze jak twórca z kanału Bez Schematu z nim rozmowę prowadził bo się zirytował że nagrał godzinny film o Dark Souls, poświęcił czas na montaż i całą resztę a ta pomazana parówa z głosem jakby ktoś mu klemy do jaj podłączył puścił to w tle i co chwila komentował żeby wpadły łatwe wyświetlania więc Bez Schematu chciał temu niedorozwojowi na spokojnie wytłumaczyć na spokojnie że to niegrzeczne i nie w porządku kraść czyjaś pracę to rozmowa przypominała konwersacje człowieka z małpą która się zapętla i w kółko powtarza to samo zaprzeczając sam sobie. Finałowy boss hipokrytów któremu podstawowe procesy myślowe sprawiają problem aż szkoda że jego rozmówca miał anielska cierpliwość i go nie zwyzywał jak zwykłą szmatę którą jest.

Najlepsze jak twórca z kanału Bez Schematu z nim rozmowę prowadził bo się zirytował że nagrał godzinny film o Dark Souls, poświęcił czas na montaż i całą resztę a ta pomazana parówa z głosem jakby ktoś mu klemy do jaj podłączył puścił to w tle i co chwila komentował żeby wpadły łatwe wyświetlania więc Bez Schematu chciał temu niedorozwojowi na spokojnie wytłumaczyć na spokojnie że to niegrzeczne i nie w porządku kraść czyjaś pracę to rozmowa przypominała konwersacje człowieka z małpą która się zapętla i w kółko powtarza to samo zaprzeczając sam sobie. Finałowy boss hipokrytów któremu podstawowe procesy myślowe sprawiają problem aż szkoda że jego rozmówca miał anielska cierpliwość i go nie zwyzywał jak zwykłą szmatę którą jest.
Ten Bez Schematu też potrafi się głupotą popisać. Nazwał greckie Gowy płytkimi i bazującymi na kliszach, a jednocześnie spuszczał się nad tymi nordyckimi.
A w praktyce te greckie są znacznie lepiej zaprojektowanymi slasherami i mają fajne odniesienia do greckich mitów i ogólnie greckich dzieł. Nordyckie natomiast bardziej bazują na tym typowym schemacie od Sony i mają wywoływać "emołszyns" coś jak TLoU. O ile lubię Gow 2018 to dla mnie to powinno być nowe IP.

Ale oglądałem jego materiały o Clair Obscur i Berserk i muszę przyznać, że naprawdę były dobre. Bo te debile legoludy to jedynie potrafią jęczeć o Ubisofcie, kraść czyjeś materiały albo pierdolić jak upośledzony od Wielkich odpowiedzi, który jakby przestał to robić, to jego filmy pewnie byłyby o 2/3 krótsze :werdum:

Ten Bez Schematu też potrafi się głupotą popisać. Nazwał greckie Gowy płytkimi i bazującymi na kliszach, a jednocześnie spuszczał się nad tymi nordyckimi.
A w praktyce te greckie są znacznie lepiej zaprojektowanymi slasherami i mają fajne odniesienia do greckich mitów i ogólnie greckich dzieł. Nordyckie natomiast bardziej bazują na tym typowym schemacie od Sony i mają wywoływać "emołszyns" coś jak TLoU. O ile lubię Gow 2018 to dla mnie to powinno być nowe IP.

Ale oglądałem jego materiały o Clair Obscur i Berserk i muszę przyznać, że naprawdę były dobre. Bo te debile legoludy to jedynie potrafią jęczeć o Ubisofcie, kraść czyjeś materiały albo pierdolić jak upośledzony od Wielkich odpowiedzi, który jakby przestał to robić, to jego filmy pewnie byłyby o 2/3 krótsze :werdum:
Niekiedy pierdyknie czymś debilnym ale przynajmniej sam nagrywa i montuje a nie puszcza w tle cudzego filmiku i zgrywa mądrego

Jak szukałem materiałów o bloodborne czy DS to ten pedał z wąsem wszędzie jest, youtube chyba sam go wciska bo nie wiem już o co chodzi. Szukasz czegoś to wyskakuje gówno. Mega to irytuje. :siara:

Filip z bez schematu ma trochę lewicowe odchyły i często broni poprawności politycznej czy "wokeness" w popkulturze, ale oglądam czasami jego materiały czy eseje i są na całkiem wysokim poziomie.

Blasphemous 1 i 2 - warto?
Jedynka jest za niecałe 3 dyszki w MS store.
W dwójkę grałem i jeśli lubisz takie gry to jak najbardziej warto. Ogólnie na steam masz zawsze możliwość zwrotu do 2 godzin gry. Sprawdź i najwyżej zwrócisz, albo zwrócisz i poczekasz na przecenę.

View attachment 141224

1000025708.jpg

Spencer spierdala na emeryture, baba która miała go zastąpić dostała kopa w dupe, a na stanowisko szefa xboxa wchodzi inna babka, od AI.

Ale ja po raz kolejny nie zaufam MS, a i pewnie kolejnego plejstejszyna też nie kupię. Chyba że zaczną robić gry przez duże G jak dawniej.

Spencer spierdala na emeryture, baba która miała go zastąpić dostała kopa w dupe, a na stanowisko szefa xboxa wchodzi inna babka, od AI.

Ale ja po raz kolejny nie zaufam MS, a i pewnie kolejnego plejstejszyna też nie kupię. Chyba że zaczną robić gry przez duże G jak dawniej.
Jak dla mnie z exów tylko remake Demons Souls był wart uwagi. SH2 Remake i Finale wyszły pózniej na wszystko. No i sprzęt też zajebisty - mój bubel drugi raz w serwisie :facepalm:
Wolverine 15 września wychodzi
Nie napalam się bo sweet baby maczało przy tym paluchy.
#Wokeverine

Back