GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Rzecz gustu, ja się bawiłem dużo lepiej niż przy Eternalu.
Jestem po 6 rozdziałach i jest naprawdę dobrze. Lubiłem eternala, ale tutaj bawię się równie świetnie. Rozgrywka jest nieco inna, nie trzeba ciągle kombinować jak zdobyć amunicję i latać w powietrzu. Chyba niepotrzebnie miałem obawy do tej części. Może jedynie muzyka ustępuje trochę poprzedniej części ale i tak jest fajna.

Panowie sprawa jest. Ziomek mnie poprosił żebym mu kupił karty Steam z kodami/doladowania w Żabie. Jebany miał mi kasę od razu oddać a tu zonk. Wysłałem mu zdjęcia paragonu z kodami ale kody zamazałem. Obraził się, nie chciał kasy oddać to powiedziałem że huja dostanie. Czy jest możliwość gdzieś te kody opchnąć? Mogę gdzieś zobaczyć czy hujek jakimś cudem nie usunął zamazania na zdjęciach i ich nie zużył? Ja nawet nie mam konta na tym czymś, kurwa kuriozum

Panowie sprawa jest. Ziomek mnie poprosił żebym mu kupił karty Steam z kodami/doladowania w Żabie. Jebany miał mi kasę od razu oddać a tu zonk. Wysłałem mu zdjęcia paragonu z kodami ale kody zamazałem. Obraził się, nie chciał kasy oddać to powiedziałem że huja dostanie. Czy jest możliwość gdzieś te kody opchnąć? Mogę gdzieś zobaczyć czy hujek jakimś cudem nie usunął zamazania na zdjęciach i ich nie zużył? Ja nawet nie mam konta na tym czymś, kurwa kuriozum
Co to za ziomal,haftu na niego

Używał ktoś stron typu: Gameflip, Cardtonic, GCBuying, or NoOnes???

Strasznie chytry jesteś dla ziomka.
:beczka:

Mocna promka. Musze doczytac czy coop jest sieciowy czy da sie tez lokalnie na jednym ekranie.
Polecam również, bo aktualnie na promocji. Można grać split i chyba na różnych kompach (jest na steam instalka - dostęp dla znajomych) więc tylko wymaga jednej kopii gry by grać coopa ze znajomym.

Edit: It takes two również ma możliwość gry online za pomocą jednej kopii.

Undisputed- pobrałem w ramach PS Plus Extra.

Tyle lat czekania na grę bokserską i...

Nie spodziewałem się niczego wybitnego po opiniach, ale przecież to jest takie gówno, że głowa mała. Czepiali się głownie systemu zadawania ciosów z Fight Night: Champion, więc uznałem, iż na siłe się przypierdalają i mówią o "archaicznym" stylu walki. Ale sterowanie tutaj jest najmniejszym problemem, ta gra jest po prostu beznadziejna. Przecież to paranoja, ze możesz trzymać odchylenie z głową nieruchomo i wtedy nie można trafić ciosem na głowę, bo wszystkie prują powietrze... Trzy walki i mam dość, wyjątkowej klasy gówno.

Nie spodziewałem się niczego wybitnego po opiniach, ale przecież to jest takie gówno, że głowa mała. Czepiali się głownie systemu zadawania ciosów z Fight Night: Champion, więc uznałem, iż na siłe się przypierdalają i mówią o "archaicznym" stylu walki. Ale sterowanie tutaj jest najmniejszym problemem, ta gra jest po prostu beznadziejna. Przecież to paranoja, ze możesz trzymać odchylenie z głową nieruchomo i wtedy nie można trafić ciosem na głowę, bo wszystkie prują powietrze... Trzy walki i mam dość, wyjątkowej klasy gówno.
Dno w chuj,szkoda licencji na takie scierwo

Ciekawe graficznie, a co dalej?
I tak nie zagrasz dziadek bo to ex na switcha, to nie ma co się zastanawiać.

Kiedyś to był boks. Nawet teraz ta starsza część jest mega grywalna.

No tego się nie spodziewałem.... Jak niema kasy to uderzaj w sentymenty i stare tytuły. Ta branżą schodzi na psy:

Ogólnie już prawie nie ma nowych marek nie licząc azjatyckich klonów soulsów i indyków. Żaden moloch nie chce ryzykować i klepią to samo w koło :usunto:

Ale akurat postać do Diablo 2 biorę w ciemno, każdy powód by ubić Baala po raz 30 jest dobry.

Za to Hello Games nie zawodzi, kolejna spora aktualizacja do No Man Sky i jak zawsze darmowa :frankapprove: Szacunek za to co zrobili z tą grą na przestrzeni lat, po tak słabym początku gdzie większość wydawców projekt by skreśliła.

No tego się nie spodziewałem.... Jak niema kasy to uderzaj w sentymenty i stare tytuły. Ta branżą schodzi na psy:

jakie to są kurwiska, żeby DLC do 100letniej gry sprzedawać za 109 ziko. Pewnie i tak kupię :awesome:

Za to Hello Games nie zawodzi, kolejna spora aktualizacja do No Man Sky i jak zawsze darmowa :frankapprove: Szacunek za to co zrobili z tą grą na przestrzeni lat, po tak słabym początku gdzie większość wydawców projekt by skreśliła.
Słyszałem o tej grze same dobre rzeczy. Musiałbym namówić żonę do coopa, bo w Grounded bawiliśmy się znakomicie.

Back