Hightower
Legacy FC Featherweight
Da się na jednym ekranie, polecamMocna promka. Musze doczytac czy coop jest sieciowy czy da sie tez lokalnie na jednym ekranie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Da się na jednym ekranie, polecamMocna promka. Musze doczytac czy coop jest sieciowy czy da sie tez lokalnie na jednym ekranie.
Bardzo dobreMocna promka. Musze doczytac czy coop jest sieciowy czy da sie tez lokalnie na jednym ekranie.
Bardzo dobre

Jestem po 6 rozdziałach i jest naprawdę dobrze. Lubiłem eternala, ale tutaj bawię się równie świetnie. Rozgrywka jest nieco inna, nie trzeba ciągle kombinować jak zdobyć amunicję i latać w powietrzu. Chyba niepotrzebnie miałem obawy do tej części. Może jedynie muzyka ustępuje trochę poprzedniej części ale i tak jest fajna.Rzecz gustu, ja się bawiłem dużo lepiej niż przy Eternalu.
Co to za ziomal,haftu na niegoPanowie sprawa jest. Ziomek mnie poprosił żebym mu kupił karty Steam z kodami/doladowania w Żabie. Jebany miał mi kasę od razu oddać a tu zonk. Wysłałem mu zdjęcia paragonu z kodami ale kody zamazałem. Obraził się, nie chciał kasy oddać to powiedziałem że huja dostanie. Czy jest możliwość gdzieś te kody opchnąć? Mogę gdzieś zobaczyć czy hujek jakimś cudem nie usunął zamazania na zdjęciach i ich nie zużył? Ja nawet nie mam konta na tym czymś, kurwa kuriozum
W sumie myślałem by tego nie wrzucać, ale już chujPrawie 7 minut materiału i nic nie pokazali![]()
Takie tech demo z krojenia schabu.Używał ktoś stron typu: Gameflip, Cardtonic, GCBuying, or NoOnes???Panowie sprawa jest. Ziomek mnie poprosił żebym mu kupił karty Steam z kodami/doladowania w Żabie. Jebany miał mi kasę od razu oddać a tu zonk. Wysłałem mu zdjęcia paragonu z kodami ale kody zamazałem. Obraził się, nie chciał kasy oddać to powiedziałem że huja dostanie. Czy jest możliwość gdzieś te kody opchnąć? Mogę gdzieś zobaczyć czy hujek jakimś cudem nie usunął zamazania na zdjęciach i ich nie zużył? Ja nawet nie mam konta na tym czymś, kurwa kuriozum
Nie używałem, a za ile te kody kupiłeś?Używał ktoś stron typu: Gameflip, Cardtonic, GCBuying, or NoOnes???
2x 70Nie używałem, a za ile te kody kupiłeś?

To musisz jakiemuś znajomemu sprzedać który nie poleci w chuja2x 70![]()

Strasznie chytry jesteś dla ziomka.Panowie sprawa jest. Ziomek mnie poprosił żebym mu kupił karty Steam z kodami/doladowania w Żabie. Jebany miał mi kasę od razu oddać a tu zonk. Wysłałem mu zdjęcia paragonu z kodami ale kody zamazałem. Obraził się, nie chciał kasy oddać to powiedziałem że huja dostanie. Czy jest możliwość gdzieś te kody opchnąć? Mogę gdzieś zobaczyć czy hujek jakimś cudem nie usunął zamazania na zdjęciach i ich nie zużył? Ja nawet nie mam konta na tym czymś, kurwa kuriozum

Polecam również, bo aktualnie na promocji. Można grać split i chyba na różnych kompach (jest na steam instalka - dostęp dla znajomych) więc tylko wymaga jednej kopii gry by grać coopa ze znajomym.Mocna promka. Musze doczytac czy coop jest sieciowy czy da sie tez lokalnie na jednym ekranie.
Co to za ziomal,haftu na niego
Zdania rabinów standardowo podzieloneStrasznie chytry jesteś dla ziomka.
![]()

Polecam również, bo aktualnie na promocji. Można grać split i chyba na różnych kompach (jest na steam instalka - dostęp dla znajomych) więc tylko wymaga jednej kopii gry by grać coopa ze znajomym.
Edit: It takes two również ma możliwość gry online za pomocą jednej kopii.
Na jednym. Zajebista gierka.Mocna promka. Musze doczytac czy coop jest sieciowy czy da sie tez lokalnie na jednym ekranie.
Dno w chuj,szkoda licencji na takie scierwoUndisputed- pobrałem w ramach PS Plus Extra.
Tyle lat czekania na grę bokserską i...
Nie spodziewałem się niczego wybitnego po opiniach, ale przecież to jest takie gówno, że głowa mała. Czepiali się głownie systemu zadawania ciosów z Fight Night: Champion, więc uznałem, iż na siłe się przypierdalają i mówią o "archaicznym" stylu walki. Ale sterowanie tutaj jest najmniejszym problemem, ta gra jest po prostu beznadziejna. Przecież to paranoja, ze możesz trzymać odchylenie z głową nieruchomo i wtedy nie można trafić ciosem na głowę, bo wszystkie prują powietrze... Trzy walki i mam dość, wyjątkowej klasy gówno.
I tak nie zagrasz dziadek bo to ex na switcha, to nie ma co się zastanawiać.![]()
Odpowiednik It Takes Two - Orbitals - z bardzo pozytywną informacją. Polacy będą wniebowzięci
Świetne wieści dla wszystkich fanów wspólnego grania przed jednym ekranem. Zapowiadany jako bezpośredni konkurent hitowego It Takes Two, tytuł Orbitals otrzyma pełne wsparcie dla języka polskiego w formie napisów.www.ppe.pl
Ciekawe graficznie, a co dalej?
Kiedyś to był boks. Nawet teraz ta starsza część jest mega grywalna.Undisputed- pobrałem w ramach PS Plus Extra.
Tyle lat czekania na grę bokserską i...
Nie spodziewałem się niczego wybitnego po opiniach, ale przecież to jest takie gówno, że głowa mała. Czepiali się głownie systemu zadawania ciosów z Fight Night: Champion, więc uznałem, iż na siłe się przypierdalają i mówią o "archaicznym" stylu walki. Ale sterowanie tutaj jest najmniejszym problemem, ta gra jest po prostu beznadziejna. Przecież to paranoja, ze możesz trzymać odchylenie z głową nieruchomo i wtedy nie można trafić ciosem na głowę, bo wszystkie prują powietrze... Trzy walki i mam dość, wyjątkowej klasy gówno.
Kiedyś to był boks. Nawet teraz ta starsza część jest mega grywalna.
Już dawno zeszłaTa branżą schodzi na psy:
No tego się nie spodziewałem.... Jak niema kasy to uderzaj w sentymenty i stare tytuły. Ta branżą schodzi na psy:

Szacunek za to co zrobili z tą grą na przestrzeni lat, po tak słabym początku gdzie większość wydawców projekt by skreśliła.No tego się nie spodziewałem.... Jak niema kasy to uderzaj w sentymenty i stare tytuły. Ta branżą schodzi na psy:

Słyszałem o tej grze same dobre rzeczy. Musiałbym namówić żonę do coopa, bo w Grounded bawiliśmy się znakomicie.Za to Hello Games nie zawodzi, kolejna spora aktualizacja do No Man Sky i jak zawsze darmowaSzacunek za to co zrobili z tą grą na przestrzeni lat, po tak słabym początku gdzie większość wydawców projekt by skreśliła.