Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co to za graView attachment 139421
Ha, wiedziałem! Najpierw dodatki, teraz postaci i mniejszy event, a za jakiś czas pełne kooperacje wejdą w fazę dojrzałości... No i git.
Tommy gun to jedna z kilkunastu moich ulubionych broni![]()
PUBG online, najlepsza strzelanka na telefonCo to za gra

A jak to konsoli hula?PUBG online, najlepsza strzelanka na telefon![]()
Nie wiem, mam wyjebane na konsoleA jak to konsoli hula?
Gówno dla spocuchów nie odpalaj nawet.Co to za gra
Jakiś czas temu robiłem sobie kolejne podejścia od RE2 do Village i zdziwiłem się bo VII dostała polonizację (a wcześniej jej nie miała) i zastanawiałem się kiedy Village dostanie (bo to kontynuacja VII właśnie). Brawo Capcom, lepiej późno niż wcale a Requiem ma PL na start 
Nowy resident ma na premierę polonizacjęNiby dobrze, ale trochę smutne po jakim czasie to dali. To też pokazuje na jakim miejscu jest polska dla campcomu.

Na co to komu?Nowy resident ma na premierę polonizację![]()

Na co to komu?![]()
Dobre i to. 7 miało pl tak samo 2,3 remake ale 8,4 remake już nieNowy resident ma na premierę polonizację![]()

Ale tak na logikę. Sprzedają ci produkt w twoim kraju, w twojej walucie bez twojego języka. I tu nie chodzi o znajomość, bo resident zbytnio nie ma dużo dialogów tylko sam fakt. Na plus, że w 9 będzie lokalizacja.Pamiętam kiedyś mało która gra miała pl i wtedy nie było to przeszkodą. Teraz jak gra nie ma napisów w pl to mi się nie chce w to grać. To już chyba lenistwo. Tak samo jak kiedyś nie trawiłem filmów z lektorem, a teraz nie chce mi się czytać napisów
Ja zauważyłem, że dużo lepiej mi się wczuć, gdy gra ma np: polski dubbing. Napisy są mile widziane.Pamiętam kiedyś mało która gra miała pl i wtedy nie było to przeszkodą. Teraz jak gra nie ma napisów w pl to mi się nie chce w to grać. To już chyba lenistwo. Tak samo jak kiedyś nie trawiłem filmów z lektorem, a teraz nie chce mi się czytać napisów
Bo płacimy pełną cenę za produkt i nie chcemy być traktowani jak klient drugiej kategorii?Na co to komu?![]()
Dubbing w the last of us, uncharted czy cyberpunk to złotoJa zauważyłem, że dużo lepiej mi się wczuć, gdy gra ma np: polski dubbing. Napisy są mile widziane.
Jak grałem w Yakuzę 0, to ciężko mi było przetwarzać po angielsku te wszystkie dialogi. W grach fabularnych na pewno imersja jest większa z polską lokalizacją.

ale po co dla dziadka odpowiadasz, jak on tu pierdoli dyrdymały, a gra tylko na telefonie w PUBG.Bo płacimy pełną cenę za produkt i nie chcemy być traktowani jak klient drugiej kategorii?
Najgorzej w RPG jak jest dużo dialogów, opisów, tabelek itp.Ja zauważyłem, że dużo lepiej mi się wczuć, gdy gra ma np: polski dubbing. Napisy są mile widziane.
Jak grałem w Yakuzę 0, to ciężko mi było przetwarzać po angielsku te wszystkie dialogi. W grach fabularnych na pewno imersja jest większa z polską lokalizacją.
Guilty pleasureale po co dla dziadka odpowiadasz, jak on tu pierdoli dyrdymały, a gra tylko na telefonie w PUBG.

Fakt, muszę przyznać że np. przy serii Xenoblade było to już męczące na dłuższą metęNajgorzej w RPG jak jest dużo dialogów, opisów, tabelek itp.
a skipować było szkoda bo historia przedniaJa już kawał czasu odwlekam przejście FF Rebirth właśnie z tego powodu. Na Switcha natomiast kupiłem w promce Fire of Emblem: TH i też wdrażanie się będzie upierdliwe.Fakt, muszę przyznać że np. przy serii Xenoblade było to już męczące na dłuższą metęa skipować było szkoda bo historia przednia
Dla dziadka... Polska B czy C?ale po co dla dziadka odpowiadasz, jak on tu pierdoli dyrdymały, a gra tylko na telefonie w PUBG.

F, farmazonie.Dla dziadka... Polska B czy C?![]()
Rzecz gustu, ja się bawiłem dużo lepiej niż przy Eternalu.Myślałem żeby wybrać doom dark ages, ale chyba mnie nie przekonują te zmiany w nim wprowadzone.