GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Kurwa mać, kolejne gry które muszę ukończyć ponownie :awesome: Jakiś czas temu robiłem sobie kolejne podejścia od RE2 do Village i zdziwiłem się bo VII dostała polonizację (a wcześniej jej nie miała) i zastanawiałem się kiedy Village dostanie (bo to kontynuacja VII właśnie). Brawo Capcom, lepiej późno niż wcale a Requiem ma PL na start :antonio:

Pamiętam kiedyś mało która gra miała pl i wtedy nie było to przeszkodą. Teraz jak gra nie ma napisów w pl to mi się nie chce w to grać. To już chyba lenistwo. Tak samo jak kiedyś nie trawiłem filmów z lektorem, a teraz nie chce mi się czytać napisów
Ale tak na logikę. Sprzedają ci produkt w twoim kraju, w twojej walucie bez twojego języka. I tu nie chodzi o znajomość, bo resident zbytnio nie ma dużo dialogów tylko sam fakt. Na plus, że w 9 będzie lokalizacja.

Pamiętam kiedyś mało która gra miała pl i wtedy nie było to przeszkodą. Teraz jak gra nie ma napisów w pl to mi się nie chce w to grać. To już chyba lenistwo. Tak samo jak kiedyś nie trawiłem filmów z lektorem, a teraz nie chce mi się czytać napisów
Ja zauważyłem, że dużo lepiej mi się wczuć, gdy gra ma np: polski dubbing. Napisy są mile widziane.
Jak grałem w Yakuzę 0, to ciężko mi było przetwarzać po angielsku te wszystkie dialogi. W grach fabularnych na pewno imersja jest większa z polską lokalizacją.

Ja zauważyłem, że dużo lepiej mi się wczuć, gdy gra ma np: polski dubbing. Napisy są mile widziane.
Jak grałem w Yakuzę 0, to ciężko mi było przetwarzać po angielsku te wszystkie dialogi. W grach fabularnych na pewno imersja jest większa z polską lokalizacją.
Najgorzej w RPG jak jest dużo dialogów, opisów, tabelek itp.
ale po co dla dziadka odpowiadasz, jak on tu pierdoli dyrdymały, a gra tylko na telefonie w PUBG.
Guilty pleasure :fjedzia:

TOP GUARDIAN DRUID PVP.jpg

Póki co mam item level 957, a max jest 975, będzie jeszcze lepiej jak się ubiorę w najlepsze itemki :D

Lorelei and the laser eyes
Grał ktoś może? Jakieś opinie? Jest na promocji teraz na ps store. Myślałem żeby wybrać doom dark ages, ale chyba mnie nie przekonują te zmiany w nim wprowadzone.

Back